Kamer Infinity appBeli Manastir - Slavonië en Baranja

prijs vanaf € 50 per nacht
Beschrijving van de woning

Welkom bij Infinity App - Comfortabel verblijf in Beli Manastir Op zoek naar de perfecte accommodatie in Beli Manastir? Infinity App is de ideale oplossing voor uw verblijf! Onze 3-sterren tweepersoonskamer te huur ligt in een rustig deel van de stad en biedt comfort en betaalbaarheid, ideaal voor koppels, vrienden en zakenreizigers. Verken het Witte Klooster en de Baranja Infinity App is perfect gelegen voor het verkennen van de natuurlijke schoonheid en culturele bezienswaardigheden van Baranja. Accommodatie ligt in de buurt van Hotel Patria. Natuurpark Kopački rit: Unieke flora en fauna, ideaal voor natuurliefhebbers en vogelaars. Wijnroutes van Baranje: Proef topwijnen en geniet van het prachtige landschap van de wijngaarden. Etnologisch centrum van Baranja Heritage: Ontdek de rijke geschiedenis en traditie van deze regio. Kasteel Tikveš: een historisch gebouw in een betoverende natuurlijke omgeving. Osijek: Historisch fort en charmante straatjes langs de rivier de Drava, op slechts een klein eindje rijden. Infinity App beheert Beauty, een schoonheidssalon van Beli Manastir

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
check-in vanaf 15.00 uur check-out tot 11.00 uur Vooruitbetaling van 100% op IBAN of kaart. Link voor vooruitbetaling met kaarten: mypos.com/@beauty-m Het is mogelijk om bij registratie voor het verblijf te betalen, maar in dit geval houden wij de reservering van de faciliteit niet vast. Betalingsmogelijkheden omvatten contant geld, kaarten of creditcard voor flexibiliteit. Wij geven een R1-factuur uit. Boek vandaag nog uw kamer in de Infinity App en geniet van accommodatie van topkwaliteit in het hart van Beli Manastir!
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
Het voorschot wordt terugbetaald als de accommodatie 7 of meer dagen vóór uw geplande verblijf wordt geannuleerd.
Afstand vanaf de woning
  • Centrum: 500 m
  • winkel: 400 m
  • Restaurant: 400 m
  • Dokter: 300 m
  • Apotheek: 300 m
  • Bank: 400 m
  • Postkantoor: 400 m
  • Tankstation: 400 m
  • Busstation: 400 m
  • Treinstation: 400 m
  • Sportactiviteiten: 400 m
  • Discotheek: 400 m
  • Casino: 400 m
  • Nationaal Park: 10 km
Extra faciliteiten
Wat bieden wij? Comfortabele tweepersoonskamer te huur in Beli Manastir: Uitgerust met twee comfortabele bedden, ideaal voor rust en ontspanning na het verkennen van Baranja. Privébadkamer: moderne voorzieningen, warme douche en alle noodzakelijke hygiëneartikelen voor uw comfort. Koelkast: Bewaar eten en drinken bij u voor extra gemak. Gratis wifi: blijf verbonden en surf zonder enige afleiding op internet. Airconditioning: handhaaft de perfecte temperatuur tijdens uw verblijf. Bureau: Ideaal voor zakenreizigers die een rustige werkruimte nodig hebben. IPTV: Geniet van een verscheidenheid aan kanalen van over de hele wereld en volg uw favoriete programma's en inhoud. Een welkomstdrankje staat voor u klaar in de koelkast. De accommodatie beschikt over een schoonheidssalon en het is mogelijk om samen met de accommodatie make-up of andere cosmetische diensten te regelen.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Kamer Infinity app
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Martina Kožić
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
Meer informatie over de verhuurder

Bent u op zoek naar de perfecte accommodatie in Beli Manastir? Infinity App is de ideale oplossing voor uw verblijf! Onze driesterren tweepersoonskamer ligt in een rustig deel van de stad en biedt comfort en betaalbaarheid, ideaal voor koppels, vrienden en zakenreizigers.

De advertentie Kamer Infinity app heeft 77 keer bekeken sinds 06.10.2024.