Stacaravan Ljetni San Drage - De regio van Zadar

prijs vanaf € 100 per nacht
Beschrijving van de woning

De nieuwe stacaravan staat op camping Oaza Mira, gelegen in Drage, ongeveer 10 km van Biograd, in het centrum van de Kroatische kust, op een prachtige locatie met eigen baai, in een natuurlijke omgeving die uw vakantie tot een feest maakt een genoegen. De camping is gescheiden van het dorp, waardoor de kampgasten niet worden blootgesteld aan drukte en lawaai. Excursies in de buurt: NP Kornati, NP Krka, PP Vrana-meer. Het huis bestaat uit twee slaapkamers. Een kamer met een tweepersoonsbed en een kamer met twee aparte bedden. In de woonkamer staat een slaapbank die gebruikt kan worden als extra bed voor twee extra personen. Het huis heeft een woonkamer, keuken met servies en accessoires, inductiekookplaat, koelkast, magnetron, broodrooster, waterkoker, vaatwasser. Badkamer met douche, wastafel en toilet, haardroger. In de woonkamer is er een tv met airconditioning voor koeling en verwarming, wifi. De accommodatie beschikt over een overdekt terras van 27 m2, met een buiteneethoek, ligstoelen en een buitendouche. Elektrische grill.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Bij aankomst worden de gasten naar de receptie van Oaza Mira geleid. Ze krijgen sleutels en basisinformatie. Toeristenbelasting wordt betaald bij de receptie. Toeslag voor huisdieren.
Inlusief niet Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
Gasten krijgen een volledige terugbetaling als ze uiterlijk 5 dagen voor aanvang van de reservering annuleren.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 50 m
  • Strand: 50 m
Soort strand
kiezelstenen, Beton,
Extra faciliteiten
De camping beschikt over een groot, volledig uitgerust sanitair, een winkel, een koffiebar (op het strand), beachvolleybalvelden, 2 tennisbanen, een multifunctioneel veld voor basketbal en zaalvoetbal, een jeu de boulesbaan en een kinderspeelplaats. Wasserij tegen meerprijs.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Stacaravan Ljetni San
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Petra Stupalo
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
De advertentie Stacaravan Ljetni San heeft 2265 keer bekeken sinds 06.05.2024.