Vakantiehuis LinaHvar - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 110 per nacht
Beschrijving van de woning

We accepteren reserveringen voor 2025 - We hebben de capaciteiten voor dit seizoen gevuld. Het aangeboden appartement is een gastenverblijf voor vakantie, op de eerste rij aan zee. Het bestaat uit twee tweepersoonskamers, een kitchenette, een badkamer en een ruim terras met uitzicht op het groen en de zee. Zwemmen is mogelijk op de rotsen onder het huis. Het eerste strand (met prachtig uitzicht op de zonsondergang) is een wandeling langs de kust van nog geen 5 minuten. Het stadscentrum ligt op ongeveer 15 tot 20 minuten lopen via een gemakkelijke wandeling langs de kust, en halverwege komt u verschillende cafés, restaurants en winkels tegen. We zijn in een rustiger deel van de stad Hvar, waar je de golven kunt horen en toch dichtbij alles bent. Het huis is voorzien van airconditioning en Wi-Fi-verbinding. We werken de reserveringskalender en prijslijst op deze pagina regelmatig bij, dus ik nodig u uit om de gewenste datum te controleren. Wij verhuren alleen dit ene appartement met terras dat op de foto's staat en helaas kunnen we u geen ander appartement aanbieden op de data die druk zijn op de kalender. Wij verheugen ons op uw komst :)

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Om een appartement te reserveren, is het noodzakelijk om een aanbetaling te doen van 20% van de totale prijs van de accommodatie. Het resterende bedrag wordt bij aankomst van de gast betaald. Aankomsttijd: na 15.00 uur. Vertrektijd: tot 10.00 uur Het huis is voorzien van airconditioning en Wi-Fi-verbinding. Voor een kind tot 3 jaar heeft u een extra kinderbedje tot uw beschikking. Roken en huisdieren zijn in het huis niet toegestaan. Begrijp alstublieft dat we alle gasten hetzelfde serviceniveau kunnen bieden. Wij beschikken niet over een beveiligde parkeerplaats, maar er zijn wel diverse openbare ruimtes waar u zelfstandig kunt parkeren.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 30 m
  • Strand: 100 m
  • Centrum: 700 m
  • winkel: 300 m
  • Restaurant: 300 m
  • Dokter: 700 m
  • Apotheek: 700 m
  • Bank: 700 m
  • Postkantoor: 700 m
  • Tankstation: 300 m
Soort strand
kiezelstenen, Rotsachtig,
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Vakantiehuis Lina
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 1 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Nova Gorica ,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4, Juli 2024
Kijk naar Lina

Geweldige locatie met uitzicht op de zee. Schoon appartement met terras. Prachtig strand vlakbij en hele aardige eigenaren. 'S Avonds kunt u een wandeling maken naar het oude gedeelte van de stad met oude gebouwen, restaurants en clubs voor alle generaties.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Nachtleven, mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het engels - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Beste Martina

Bedankt voor je lieve woorden. Het was ons een genoegen om u en uw lieve familie als onze gasten te hebben. :)

Minja Salmic
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
De advertentie Vakantiehuis Lina heeft 1849 keer bekeken sinds 14.07.2024.