Appartement MarijaIlok - Slavonië en Baranja

prijs vanaf € 30 per nacht
Beschrijving van de woning

Appartement Marija Ilok "nieuw leven ingeblazen" als onderdeel van Marija Ilok Winery in de geest van de Ilok-traditie. Dienovereenkomstig is de accommodatiecapaciteit een driesterrenappartement, met een aparte ingang naar het appartement, keuken, woonkamer, badkamer, apart toilet, terras, 3 slaapkamers, 6 hoofdbedden, 4 extra bedden, en is zo ingericht dat de interieur elk van de in totaal 3 kamers volgt het verhaal van Ilok op een eenvoudige manier in de kelder en wijnmakerij Marija Ilok. Elke kamer is versierd met schilderijen van de rivier de Donau, de Ilok-kerk en het Ilok-landschap. In overeenstemming met de normen van het hedendaagse toerisme, is Appartement Marija Ilok geschikt voor moderne behoeften en comfort voor een familievakantie. Appartement Marija is een vrijstaand pand (woonhuis) met een oppervlakte van 120 m2, beveiligde parkeerplaats en een ruime tuin en terras. De ruimte is gevuld met gezelligheid en comfort. Boek een verblijf in het appartement en geniet van het Ilok-landschap, wandelingen langs de Donau, Ilok-delicatessen en een goed glas wijn uit de Marija Ilok-kelder

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Reserveringen kunt u maken door contact op te nemen met de eigenaar via e-mail: monika.zivkovic1@gmail.com of door te bellen naar 098/718-004. Betaling geschiedt contant of per transactie. Aankomst- en vertrektijd zoals afgesproken.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Centrum: 500 m
  • winkel: 500 m
  • Restaurant: 300 m
  • Dokter: 500 m
  • Apotheek: 600 m
  • Bank: 700 m
  • Postkantoor: 600 m
  • Tankstation: 1.8 km
  • Sportactiviteiten: 1.4 km
Extra faciliteiten
Bij een verblijf in het Marija-appartement bieden wij een gratis rondleiding door de wijnmakerij "Podrum Marija" Ilok en een proeverij onder professionele begeleiding van de eigenaar van de familiekelder, evenals een rondleiding door de productiefaciliteit en een presentatie van wijn productietechnologie (onderste kelder) met de kelderman van de wijnmakerij. De mogelijkheden in de stad Ilok zijn: een rondleiding door het oude fort en de muren van Ilok, een wandeling door prachtige wijngaarden, het verkennen van het rijke culturele erfgoed door een bezoek aan het Ilok museum en galerie, het huren van tennisbanen, wandelen langs de Donau, genieten van traditionele eten door lokale restaurants te bezoeken, de mogelijkheid om met een toeristentreintje te rijden, verschillende festivals te bezoeken zoals Delicium Mundi, Ilok-druivenoogst, Traminca Festival, Vinkovo in Ilok en andere culturele manifestaties, concerten en traditionele evenementen.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Marija
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Monika Živković
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits,
Meer informatie over de verhuurder

Ik ben de eigenaar van het appartement Marija Ilok. Ik ben een zeer communicatief persoon die familie en vrienden op de eerste plaats zet. Ik geniet graag van mooie en interessante dingen, wat ik heb overgebracht naar de inrichting van het appartement Marija, dat naar mijn dochter is vernoemd. Het gevoel van veiligheid en comfort vind ik belangrijk, dat ervaart u tijdens uw verblijf bij ons in Ilok. Welkom!

De advertentie Appartement Marija heeft 923 keer bekeken sinds 24.06.2024.