Appartementen Monte CarloBagKarlobag - Kvarner

prijs vanaf € 70 per nacht
Beschrijving van de woning

Apartments Monte CarloBag ligt in een rustig deel van Karlobag. Een kleine plaats gelegen aan de voet van de mooiste en langste Kroatische berg, Velebit, en vertegenwoordigt een prachtige combinatie van de Middellandse Zee en het continent. De historisch belangrijke stad Senj ligt langs de prachtige Adriatische snelweg in noordelijke richting op een afstand van 60 km. 60 km naar het zuiden ligt de stad Starigrad met het Winnetou Museum en de ingang van het Paklenica Nationaal Park. U kunt eendaagse uitstapjes maken naar: Plitvicemeren, Rab- en Pag-eilanden, Zrče-strand, Krka-watervallen, Paklenica-grotten, wandelen op Velebit, herdenkingscentra "Nikola Tesla" en nog veel meer. Karlobag is een ideale plek als u volledig wilt ontspannen aan zee en de zon en even wilt ontsnappen aan de drukte van de stad. Beide appartementen zijn voorzien van airconditioning en bestaan uit een slaapkamer met een tweepersoonsbed, een badkamer met douche, een eetkamer/woonkamer/keuken en een groot privéterras. Ze liggen op slechts 200 meter van de zee en het strand stadscentrum ligt op 5 minuten lopen.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Bij het maken van een reservering wordt een voorschot van 20% van het totaalbedrag op de IBAN-rekening gestort. Aankomsttijd, na 14.00 uur. Uitchecktijd tot 10.00 uur. Toeristenbelasting is bij de prijs inbegrepen.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
Voorwaarden voor het annuleren van een reservering: • bij annuleren van een reservering 15 of meer dagen eerder - 100% minus bankcommissie Bij annuleren van een reservering binnen 0-14 dagen vindt geen restitutie van het voorschot plaats
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 200 m
  • Strand: 200 m
  • Centrum: 300 m
  • winkel: 50 m
  • Restaurant: 300 m
  • Dokter: 200 m
  • Apotheek: 50 m
  • Postkantoor: 500 m
  • Tankstation: 80 m
  • Busstation: 300 m
  • Sportactiviteiten: 80 m
Soort strand
kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Monte CarloBag
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 1 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
SLATINA,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, Augustus 2024
Onvergetelijke vakantie in Karlobag

We verbleven voor de eerste keer in Karlobag en hadden het geluk om het Monte Carlobag-appartement van het echtpaar Petranović te kiezen. Het appartement is nieuw, ruim, schoon, modern en functioneel uitgerust met alles wat u nodig heeft op vakantie. Het is slechts een paar minuten lopen naar het stadsstrand en slechts 15 minuten lopen naar het Tatinja-strand. De gastheren verwelkomden ons met een mooi gekoeld appartement en een paar welkome kleine dingen in de koelkast. Ze staan altijd klaar voor advies en luisteren graag naar suggesties omdat ze zich willen aanpassen aan hun gasten om hun verblijf bij hen zo aangenaam mogelijk te maken. Ik raad het ten zeerste aan aan iedereen die een rustige vakantie wil, zonder grote drukte.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Dalibor Petranović
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits,
De advertentie Appartementen Monte CarloBag heeft 1674 keer bekeken sinds 07.07.2024.