Appartement VoltaKastav - Kvarner

prijs vanaf € 60 per nacht
Beschrijving van de woning

Appartement Volta ligt in Kastav, op 1,6 km van het centrum. De grotere toeristische stad Opatija ligt op 5 km van het appartement en de stad Rijeka ligt op 9 km afstand. De dichtstbijzijnde stranden liggen op 10 minuten rijden met de auto. In de omgeving kunnen gasten heerlijk fietsen en wandelen langs de vele wandelpaden in het Kastava-bos. In Kastav kunnen gasten galerijen, tentoonstellingen en kerken bezoeken, en in de zomer worden er diverse concerten, shows en evenementen gehouden. Het appartement is gelegen in een rustige omgeving. Inclusief 2 slaapkamers, volledig uitgeruste keuken met vaatwasser, waterkoker en broodrooster, woonkamer en eetkamer, badkamer met ligbad, wasmachine en gratis toiletartikelen, ruimte met bureau, balkon om te ontspannen met uitzicht op de zee en de berg Učka. Parkeren is gratis. De dichtstbijzijnde luchthaven is Rijeka, op het eiland Krk, op 35 km van het Volta appartement.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Op de dag van aankomst zijn de appartementen vanaf 15.00 uur vrij, bij vertrek vragen wij de gasten het appartement uiterlijk 11.00 uur te verlaten. Bij reservering is een aanbetaling van minimaal 30% vereist. Resterende 2 dagen voor aankomst. Toeristenbelasting is bij de prijs inbegrepen.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
Het voorschot wordt tot 3 dagen voor de geplande aankomst volledig terugbetaald.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 4 km
  • Centrum: 1.5 km
  • winkel: 40 m
  • Restaurant: 500 m
  • Dokter: 1.3 km
  • Apotheek: 1.3 km
  • Postkantoor: 1.5 km
  • Tankstation: 1 km
  • Vliegveld: 35 km
Soort strand
kiezelstenen, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Gasten kregen koffie en thee aangeboden. Wij bieden hulp bij het organiseren van reizen volgens hun wensen.
Toon op kaart
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Irena Mutić
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits,
Meer informatie over de verhuurder

Beste gasten, wij wensen u een aangenaam verblijf in ons appartement Volta met een prachtig uitzicht op de zee en de berg Učka. Voor alle benodigde informatie kunt u gerust contact met ons opnemen via telefoon of e-mail. Bedankt en we kijken uit naar uw komst! Irene

De advertentie Appartement Volta heeft 1893 keer bekeken sinds 12.06.2024.