Stacaravan Sparkle TTKlenovica - Kvarner

prijs vanaf € 175 per nacht
Beschrijving van de woning

Te huur een luxe ingerichte stacaravan met prachtig uitzicht op zee, perfect voor uw ideale vakantie. Ons huisje biedt de perfecte combinatie van comfort en natuurlijke schoonheid, waardoor u volledig kunt ontspannen en genieten. Geniet elke dag van het prachtige uitzicht op zee vanaf het ruime terras, uitgerust met comfortabel meubilair, ideaal om te zitten en te ontspannen, maar ook om tijd door te brengen met familie en vrienden. De stacaravan heeft alles wat u nodig heeft voor een comfortabel verblijf, waaronder een moderne keuken, stijlvolle badkamer en snelle WiFi voor ononderbroken connectiviteit. Het ligt op slechts een steenworp afstand van de kristalheldere zee en het prachtige strand, waardoor u gemakkelijk toegang heeft tot maritieme activiteiten. Beveiligd parkeren zorgt voor volledige gemoedsrust tijdens uw gehele verblijf. Daarnaast staat er ook een barbecue tot uw beschikking voor het bereiden van heerlijke maaltijden buiten. Deze stacaravan is de perfecte locatie voor uw volgende vakantie. Mis deze kans niet en boek vandaag nog uw verblijf!

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Inlusief niet Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Centrum: 600 m
  • winkel: 100 m
  • Restaurant: 200 m
  • Dokter: 10 km
  • Apotheek: 10 km
  • Bank: 10 km
  • Postkantoor: 10 km
  • Tankstation: 10 km
  • Vliegveld: 40 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen,
Extra faciliteiten
Naast de toch al indrukwekkende kenmerken van de accommodatie, zijn er extra faciliteiten inbegrepen die de ervaring van de gasten nog verder verrijken. Voor de allerkleinsten zijn er accessoires om buiten te spelen, ontworpen om hen onvergetelijke momenten van plezier en activiteiten onder de blote hemel te bezorgen. Voor volwassenen zorgen extra kleine apparaten zoals een haardroger, broodrooster, waterkoker, Dolce Gusto-koffiezetapparaat, magnetron en vaatwasser in de keuken voor extra functionaliteit en comfort tijdens het verblijf. Daarnaast zijn er leuke bordspellen die de gezelligheid en het plezier onder de gasten bevorderen. Bovendien worden er hoogwaardige lakens en handdoeken verstrekt, waardoor gasten een gevoel van luxe en comfort krijgen tijdens hun verblijf in deze accommodatie. Al deze extra faciliteiten zijn bedoeld om aan de behoeften en wensen van de gasten te voldoen en dragen bij aan een onvergetelijke en aangename verblijfservaring in een stacaravan.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Stacaravan Sparkle TT
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Iskra Radičević
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Frans,
Meer informatie over de verhuurder

Iskra is uw gastvrouw, een professionele en vriendelijke persoon die Kroatisch, Engels en Frans spreekt. Met jarenlange ervaring zorgt Iskra voor een aangenaam verblijf voor haar gasten, door nuttige informatie te verstrekken over lokale bezienswaardigheden en te helpen bij de organisatie van activiteiten. Altijd beschikbaar voor al uw vragen, heet Iskra u hartelijk en professioneel welkom

De advertentie Stacaravan Sparkle TT heeft 2499 keer bekeken sinds 21.05.2024.