Appartement ViLiMakarska - Regio Split

prijs vanaf € 100 per nacht
Beschrijving van de woning

Nieuw ingericht appartement, in het centrum van de stad Makarska. Het gebouw is gebouwd volgens de hoogste normen, net als het appartement zelf luxueus ingericht! Eigen parkeerplaats aanwezig, buitenparkeerplaats nr. 6 voor auto's op LPG en twee parkeerplaatsen op verdieping -2; Nr. 1 en 2. Het appartement is gelegen op de 3e verdieping. Het is zuidwestelijk georiënteerd. Het bestaat uit een keuken met eetkamer en een woonkamer in open ruimte-model. De keuken is volledig uitgerust, zodat u er zelfs tijdens uw jaarlijkse vakantie met veel plezier uw favoriete maaltijden in kunt bereiden. Ruime badkamer met inloopdouche en wasmachine. Twee slaapkamers! De grootste slaapkamer heeft een bed van 160/200, terwijl de andere twee bedden van 90/200 heeft. Het appartement is volledig voorzien van beddengoed, handdoeken, theedoeken en papieren handdoeken. Vloeibare zeep en afwasmiddel voor het wassen van kleding, toiletpapier en afwasmiddel voor de vaat en tabletten voor de vaatwasser. Een prachtig uitzicht vanaf de overdekte terrassen kijkt uit over de stad Makarska en de eilanden Brać en Hvar

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Om te reserveren dient u 30% van het totaalbedrag op onze bankrekening te storten, de rest betaalt u bij aankomst. Aankomsttijd is tot 14.00 uur en vertrektijd is tot 10.00 uur. Indien wij enkele dagen ervoor informatie hebben dat de gasten het appartement eerder zullen verlaten dan u, zullen wij u hiervan tijdig op de hoogte stellen zodat u weet hoe u uw aankomst kunt plannen!
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
Als u uw reservering een maand van tevoren annuleert, betalen wij uw aanbetaling volledig terug!
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 700 m
  • Strand: 700 m
  • Centrum: 400 m
  • winkel: 200 m
  • Dokter: 1 km
  • Apotheek: 800 m
  • Bank: 400 m
  • Postkantoor: 400 m
  • Tankstation: 2 km
  • Busstation: 300 m
  • Haven: 400 m
  • Sportactiviteiten: 1 km
  • Discotheek: 1 km
  • Casino: 500 m
Soort strand
kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Bij aankomst wordt u begroet met een frisdrank... en in onze bar, als u geïnteresseerd bent in het proberen... verschillende soorten lokale cognac uit onze streek van lokale wijnmakers.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement ViLi
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 2 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Konjic,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4, Augustus 2024
Een beoordeling

Alle lof voor de accommodatie en voor de glimlachende Viki die ons in de stad verwelkomde en ons naar het appartement bracht. Het appartement is zeer schoon, zeer comfortabel en op een goede locatie. We hopen nog een keer te komen, groeten van Konjic

Ik zou dit aanbevelen aan :
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Beste jongens!!!

Ik ben blij dat je tevreden bent en dat je genoten hebt van ons appartement en de prachtige stad! Iedere gastheer wil zulke goede gasten! Ik hoop van harte tot volgend jaar!

Konjic,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4, Juli 2024
een appartement

De accommodatie is uitstekend, de eigenaresse nog beter. Zeer vriendelijke dame. Alles wat u nodig heeft voor een vakantie vindt u in dit appartement. Netheid 10/10. We zullen weer terugkomen.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Nachtleven, mensen die op zoek zijn naar rust,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Gasten zijn welkom!

Lieve meiden... jullie hebben het appartement vlekkeloos achtergelaten!!!! Het beste voor jou!!!! Ik hoop dat je een geweldige vakantie hebt doorgebracht in onze prachtige stad en dat je bij de eerste gelegenheid weer terugkomt... want Makarska is een stad die onder je huid kruipt... En wij die daar wonen, kunnen er nooit genoeg van hebben en altijd te weinig!!!!

Viki Puharic Aanbieder vanaf 2021
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
Meer informatie over de verhuurder

In de vredige baai van Caklje in de gemeente Podgora ligt ons kleine rijk, vrede, thuis weg van huis ... het getjilp van vogels en het geluid van de zee die de ziel en het lichaam voedt .... Na al het werk is het voor ons verplicht om te ontsnappen aan de drukte van alledag en uit te rusten van de zomerdrukte!

De advertentie Appartement ViLi heeft 2098 keer bekeken sinds 11.05.2024.