Appartementen KlaudiaLošinj Mali Lošinj - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 58 per nacht
Beschrijving van de woning

Welkom in onze prachtig ingerichte appartementen gelegen in een rustig deel van Mali Lošinj, in het mooiste deel van de stad volgens de beoordelingen van gasten vanwege de natuurlijke schoonheid, de schone zee en de nabijheid van alle noodzakelijke voorzieningen. Onze appartementen bieden volledig comfort en zijn de perfecte keuze voor gezinnen en koppels, omdat ze een harmonieus evenwicht bieden tussen privacy en de nabijheid van alle belangrijke voorzieningen. Er staan 3 appartementen tot uw beschikking. Grote terrassen met uitzicht op de zee zijn ideaal voor plezier en ontspanning. Onze locatie is gewoonweg onvergelijkbaar! Ons huis ligt op de 1e rij aan zee, vlakbij Bojčić en Sv. Martin, bekend om zijn stranden met kristalheldere zee. Deze baaien bieden de perfecte ontsnapping aan de dagelijkse stress, zodat u kunt ontspannen met het geluid van de golven en de geur van pijnbomen. Geniet van de rust en stilte die dit gebied biedt. Kom en ervaar de magie van Mali Lošinj in onze appartementen. Uw perfecte vakantie begint hier en wij, als uw gastheren, zullen u topservice en onberispelijk comfort bieden.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
De reservering is geldig en bevestigd na ontvangst van een voorschot op de rekening, zijnde 30% van het totaalbedrag van het geplande verblijf. Het restant van het bedrag voor de gereserveerde accommodatie wordt bij aankomst op de rekening van de eigenaar of contant (afhankelijk van de wens van de gast) betaald. Inchecken: vanaf 14:00 uur Uitchecken; tot 10.00 uur. Toeristenbelasting is inbegrepen in de prijs van het appartement. Bij een korter verblijf dan gereserveerd wordt de totaalprijs van de accommodatie voor de gehele gereserveerde periode berekend.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
Bij annulering van de appartementreservering tot 45 dagen vóór aanvang van het gebruik van de accommodatieservice in het appartement wordt het voorschot terugbetaald. Als de reservering minder dan 44 dagen vóór aanvang van het gebruik van de accommodatieservice in het appartement wordt geannuleerd, wordt het voorschot niet terugbetaald.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Centrum: 1 km
  • winkel: 200 m
  • Restaurant: 100 m
  • Dokter: 1.5 km
  • Apotheek: 200 m
  • Bank: 1 km
  • Postkantoor: 200 m
  • Tankstation: 500 m
  • Busstation: 1.5 km
  • Haven: 2 km
Soort strand
kiezelstenen, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Er staan 3 gemeubileerde appartementen tot uw beschikking. Appartement 1 voor vier personen bevindt zich op de begane grond, appartement 2 voor 4 personen bevindt zich op de tweede verdieping, evenals appartement 3 voor 2 personen. Bijkomende voordelen zijn bij de prijs van het appartement inbegrepen: kinderen tot 3 jaar gratis, beveiligde parkeerplaats voor het huis, barbecue in de tuin, gebruik van de wasmachine op aanvraag in de gemeenschappelijke wasruimte op de begane grond , en de mogelijkheid om bagage op te slaan na het verlaten van het appartement op de dag van vertrek als de gast later van het eiland vertrekt. Extra toeslagen; eindschoonmaak eenmalig 35 EUR, huisdieren, alleen op aanvraag, 20 EUR per dag, bij een verblijf korter dan 4 dagen + 30%. Bijkomende wensen, verzoeken, behoeften realiseren wij graag professioneel en snel voor u.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Klaudia
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Klaudia Jurković
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Italiaans,
Meer informatie over de verhuurder

Welkom bij appartementen Klaudia, Mali Lošinj. Wij heten u van harte welkom en zijn blij dat u onze appartementen heeft gekozen voor uw verblijf op het prachtige eiland Lošinj en de mooiste stad Mali Lošinj. Ons doel is om uw vakantie onvergetelijk te maken en u zich op uw gemak te laten voelen in ons huis. Wij staan altijd tot uw beschikking voor al uw wensen en behoeften. Jouw gastheer

De advertentie Appartementen Klaudia heeft 2026 keer bekeken sinds 12.07.2024.