Vakantiehuis Green OasisMarčana - Istrië

prijs vanaf € 50 per nacht
Beschrijving van de woning

Stel je voor dat je wakker wordt met de zonnestralen en het zingen van vogels. Je eerste koffie of thee drink je op het terras in een prachtige groene oase met uitzicht op de olijfgaard, en dit alles in de privacy van het omheinde perceel van 1800 m2. Dit kleine huis heeft 2 slaapkamers, keuken met eetkamer, badkamer en toilet. Het is van alles voorzien om uw vakantie zo aangenaam mogelijk te maken. Het is gelegen in een klein rustig dorpje op 10 minuten van de prachtige oude stad Pula, 5 minuten van de luchthaven en 15 minuten van de plaatselijke stranden. In de middag na de reis kunt u genieten van het klaarmaken van een gasbarbecue, terwijl uw dierbaren genieten van een verfrissende duik in het kleine zwembad of een spelletje badminton. Voor actieve gasten zijn er in de directe omgeving diverse fietsroutes door de natuur en langs de zee, of meerdere wandelroutes, waarvan de langste Zuid-Istrië Camino opvalt. Uw huisdier is net zo welkom als u. Wij verheugen ons op uw komst in onze Groene Oase.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Reservering 20% op de rekening, de rest contant bij het inchecken in de faciliteit. Bij aankomst dient u een extra borg van EUR 100,- te betalen, die wij aan het einde van de vakantie terugbetalen als alles in het huis in orde blijft. Inchecken na 14.00 uur, uitchecken voor 10.00 uur.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Boekingsbevestigingsdocument bij reservering
Annuleringsbeleid
Gratis annuleren tot 7 dagen voor aankomst.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 10 km
  • Strand: 10 km
  • Centrum: 2 km
  • winkel: 1.5 km
  • Restaurant: 1.5 km
  • Dokter: 2 km
  • Apotheek: 2 km
  • Bank: 2 km
  • Postkantoor: 2 km
  • Tankstation: 7 km
  • Busstation: 12 km
  • Treinstation: 12 km
  • Vliegveld: 8 km
  • Nationaal Park: 18 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Rotsachtig,
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Vakantiehuis Green Oasis
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 2 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Żory,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4, Augustus 2024
Een zeer geslaagde vakantie

We waren een gezin van 4 en we hadden een erg leuke tijd in Green Oasis. De keuken was goed uitgerust, het ontbrak ons aan niets. Het huis is klein, maar het heeft alles wat je nodig hebt. De veranda was de perfecte plek om maaltijden te delen. De olijfboomgaard in de tuin was een geweldige plek om te ontspannen en het zwembad was perfect om samen plezier te hebben. We bezoeken graag stranden en nabijgelegen plaatsen, dus het was voor ons geen probleem om daar te komen. Emiljano is een zeer zorgzame gastheer die ter plaatse voor ons comfort zorgde. Het contact met hem verliep snel, hij was punctueel. We komen ook terug met een fles olijfolie uit de boomgaard.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het pools - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Erkenning

Hartelijk dank voor uw reactie! Wij zijn erg blij dat u tevreden bent over ons huis en de service. U bent altijd welkom als gast!

Südharz,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4, Augustus 2024
Vakantie - augustus 2024

Vakantie in Istrië 2 volwassenen en 1 kind. De gastheer verwelkomde ons heel aardig. Het huis en de eigendommen zijn zoals op de foto's. Alles wat je nodig hebt is ter plaatse, ook beschikt de woning over airconditioning. De plaats is zeer idyllisch, rustig en perfect voor een ontspannen vakantie. Het terras was de perfecte plek om de dag te beginnen en 's avonds te genieten van de zonsondergang. Onze viervoeter kon het heel goed vinden op het omheinde terrein. Het zwembad (dat altijd schoon wordt gehouden door de verhuurder) nodigt uit tot verkoeling in de zon. Door de ligging van de woning bent u in slechts enkele minuten in Pula (winkelen, flaneren door de stad en het strand), maar ook andere stranden aan de oost-, west- of zuidkust zijn met de auto snel te bereiken. We hebben een heerlijke vakantie gehad, omringd door olijfgaarden en ik kan de accommodatie alleen maar aanbevelen en zou graag terugkomen. Op dit punt, groeten en nogmaals bedankt.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Romantische mensen, Mensen met huisdieren,
Reactie vertaald uit het duits - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Erkenning

Hartelijk dank voor uw beoordeling. U bent altijd een graag geziene gast.

Emilijano Marić
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Italiaans,
De advertentie Vakantiehuis Green Oasis heeft 4843 keer bekeken sinds 16.06.2024.