Appartement Slanica MakMurter - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 50 per nacht
Beschrijving van de woning

Goedemiddag, we zijn begonnen met het accepteren van reserveringen voor 2024! Onze prijzen voor 2024 zijn niet gewijzigd en de kalender wordt altijd op tijd bijgewerkt. Het appartement is gelegen in Murter in de provincie Šibenik-Knin. Het ligt direct aan een van de mooiste stranden van Murter, Slanica, en biedt alles voor uw langverwachte vakantie. Het appartement heeft tevens een terras met uitzicht op het strand en de zee. Bij het appartement hoort een parkeerplaats, deze is bij de prijs van het appartement inbegrepen. Dit appartement heeft 1 slaapkamer, een woonkamer met een uitschuifbaar bed en een complete keuken, waardoor het een ideale plek is voor een familievakantie. Verder beschikt het appartement over een flatscreen TV, WiFi, DAB+ radio, fornuis en wasmachine in de onlangs gerenoveerde badkamer. In de directe omgeving van het appartement zijn cafés, restaurants, een tennisbaan en een waterpark voor kinderen. Alle cateringfaciliteiten zijn 's avonds geopend tot 22.00 uur en daarna verhuist het gezelschap naar het centrum van Murter, dat op ongeveer 15 minuten loopafstand ligt.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Vooruitbetaling van 10% gebeurt per kaart, uiterlijk 3 dagen na de boekingsdatum van het appartement! De rest van het geld op de dag van binnenkomst in het appartement. Contante betaling is niet mogelijk. De minimale reservering voor het appartement is 5 nachten en er wordt voorrang gegeven aan afspraken van zaterdag tot zaterdag
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Boekingsbevestigingsdocument bij reservering
Annuleringsbeleid
In het geval dat de betaling voor het appartement is gedaan en de gast niet kan komen, zullen wij het betaalde geld niet terugbetalen.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 10 m
  • Strand: 10 m
  • Centrum: 800 m
  • winkel: 100 m
  • Restaurant: 10 m
  • Dokter: 500 m
  • Apotheek: 500 m
  • Bank: 50 m
  • Haven: 1.2 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen,
Extra faciliteiten
Het appartement beschikt over een gratis parkeerplaats. Het omvat ook het gebruik van airconditioning, WIFI, wasmachine
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Slanica Mak
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Jasenko Hadziabdic Aanbieder vanaf 2022
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
De advertentie Appartement Slanica Mak heeft 29522 keer bekeken sinds 10.07.2022.