Appartementen SilvanoMurter - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 60 per nacht
Beschrijving van de woning

Appartementen Silvano zijn gelegen in een rustig deel van het eiland Murter, in de straat Pod Raduč, met een prachtig uitzicht op Kornati. De faciliteit beschikt over drie wooneenheden, twee studio-appartementen 2+2 met een balkon en een appartement voor twee personen met een terras. Elk appartement heeft een eigen parkeerplaats, WiFi, airconditioning, TVSat en grill. De appartementen zijn van alle gemakken voorzien. De mogelijkheid om gebruik te maken van een berging voor fietsen of sup boards.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Bij het boeken van accommodatie is het noodzakelijk om een aanbetaling te doen van 30% van het totaalbedrag. Door het betalen van een voorschot wordt er van uitgegaan dat de gast bekend is met de Huisregels, die de gastheer samen met het accommodatieaanbod meestuurt. Huisdieren zijn welkom na voorafgaande kennisgeving en tegen een eenmalige toeslag van € 30 voor de eindschoonmaak. Het is duidelijk dat de gast bij het uitchecken het appartement schoonmaakt en het afval weggooit. Anders worden er schoonmaakkosten van € 50,- in rekening gebracht. CHECK IN vanaf 15.00 uur CHECK OUT tot 10.00 uur
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
Houd er rekening mee dat in geval van annulering het voorschot 100% wordt terugbetaald tot een maand vóór de aankomstdatum, 50% tussen de 30e en 15e dag van aankomst, terwijl in geval van annulering van de reservering 15 dagen of minder vanaf de datum van aankomst gepland inchecken, wordt de borg niet terugbetaald.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 70 m
  • Strand: 700 m
  • Centrum: 1.5 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Gasten worden altijd verwelkomd door de gastheren met een welkomstdrankje!
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Silvano
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Silvano i Patrizia Ježina
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Italiaans,
De advertentie Appartementen Silvano heeft 1958 keer bekeken sinds 08.08.2024.