Op de paden van de lekkernijen van Rovinj kunt u zich bevinden als u begin april of oktober een accommodatie in Rovinj en omgeving hebt geboekt. Het Gastroverhaal van de lekkernijen van Rovinj vindt twee keer per jaar plaats en duurt een week, lang genoeg om 15 iets van de tavernes en restaurants van Rovinj te bezoeken die zich hebben verenigd om het verhaal van de traditie van Istrië en Rovinj in het bereiden van smaakvolle seizoensgerechten te verspreiden. Het evenement wordt georganiseerd door de Vereniging van Ambachtslieden van Rovinj met steun van het Bureau voor Toerisme van Rovinj. Zeebaarspastei met truffels, Istrische loempia's, druivensarmica, mućkalica, maneštra, ombolo, rombo, mosselen, asperges, zijn slechts een deel van het creatieve en lekkere menu van de restaurants in Rovinj met inheemse maaltijden en verse levensmiddelen. Promotie van Istrië en Rovinj als gastronomische bestemming is gegarandeerd Op de paden van Rovinj delicatessen tegen gunstige prijzen per driegangenmenu. De prijs is inclusief een glas Istrische kwaliteitswijn. Gastro-enologisch avontuur is niet alleen een kans om de charme van Istrië te ontdekken door middel van de heerlijke gerechten, maar ook de mogelijkheid om Istrië en Rovinj te ervaren in een meer ontspannen editie voor en na het belangrijkste toeristische seizoen wanneer de gastheren gasten en vrienden verwelkomen met plezier en met het beste van wat het blauw-groene schiereiland heeft. Eet smakelijk en proost!
Lees meer
Lees minder