Appartement ZlataPakoštane - De regio van Zadar

prijs vanaf € 120 per nacht
Beschrijving van de woning

Het appartement is gelegen in een rustig deel van de stad, op de begane grond van een nieuw gebouwde gezinswoning. Het bestaat uit twee slaapkamers, een badkamer, een toilet, een keuken en een ruime woonkamer. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning. (Elke slaapkamer heeft een eigen airco) Gratis wifi, wasmachine en vaatwasser zijn aanwezig in het appartement. Aan de voorzijde van het appartement bevindt zich een terras. Beveiligde parkeerplaats in de tuin. Het appartement ligt op 10 minuten lopen van het strand en er is gratis parkeergelegenheid in het centrum van de stad.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Het minimum verblijf bedraagt 4 nachten. Toegang tot het appartement is na 15.00 uur en uitchecken is voor 10.00 uur. Op de dag van vertrek bent u verplicht samen met de gastheer het appartement te inspecteren en eventuele schade te vergoeden. Het is niet toegestaan om het bestaande meubilair te verplaatsen. Huisdieren mogen niet binnen of buiten de accommodatie verblijven. Toeristenbelasting is bij de prijs inbegrepen. Vooruitbetaling is niet vereist. U dient bij aankomst te betalen.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 1 km
  • Strand: 1 km
  • Centrum: 800 m
  • winkel: 700 m
  • Apotheek: 800 m
  • Postkantoor: 800 m
  • Tankstation: 500 m
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Rotsachtig,
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Zlata
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 1 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Bzenec,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4+2, Juli 2024
Appartement in Pakoštane...

De gastheren waren aardig, behulpzaam en tegelijkertijd respectvol voor privacy. De netheid van het appartement bij aankomst was een vanzelfsprekendheid. De uitrusting van het appartement is eersteklas, inclusief leuke attentie in de vorm van zeven flessen wijn. De keuken was volledig uitgerust inclusief koffie, thee, kruiden, olie, enz. Muggenspray in de kamers. Alles was precies zoals we verwacht hadden. We hebben niet veel genoten van het terras vanwege de hoge temperaturen buiten. Airconditioners in alle kamers zorgden voor een aangename temperatuur. Er zijn twee toiletten aanwezig, wat vooral 's ochtends praktisch is. Alleen jammer van de afstand tot de zee. Er is echter een parkeerkaart beschikbaar voor de parkeerplaats aan het strand van Pilatuša, waar we naartoe reisden. We hielden van het appartement en de houding van de gastheren, en we kunnen een verblijf hier aanbevelen.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust,
Reactie vertaald uit het tsjechisch - Bekijk origineel
Zlata Maksan
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
De advertentie Appartement Zlata heeft 2449 keer bekeken sinds 12.06.2024.