Appartementen Tri FeralaPakoštane - De regio van Zadar

prijs vanaf € 60 per nacht
Beschrijving van de woning

Apartments Tri Ferala ligt in het centrum van Pakoštan en biedt een uitstekende gelegenheid om van Pakoštan te genieten, met terrassen met uitzicht op het beroemde restaurant Tri Ferala. Het Janice-strand ligt op slechts 300 meter afstand en het Vrana-meer, ideaal voor uitstapjes in de natuur, ligt op minder dan 10 minuten rijden met de auto. Als u op zoek bent naar accommodatie die comfort combineert met toegang tot zowel culturele als natuurlijke bezienswaardigheden, dan zijn deze appartementen een ideale keuze. Mis de kans niet om deze unieke accommodatie te boeken; ideaal voor iedereen die de charmes van Pakoštan en omgeving wil ontdekken.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Om de reservering te bevestigen is een aanbetaling vereist (het bedrag is afhankelijk van de verblijfsduur). Het voorschot kan alleen worden terugbetaald als er sprake is van onfortuinlijke omstandigheden, waarbij u hiervoor een bewijs/certificaat moet overleggen en door het voorschot te betalen, aanvaardt u deze voorwaarden. De rest van het bedrag wordt op de dag van aankomst betaald. Inchecken voor de accommodatie is mogelijk vanaf 15:00 uur / uitchecken tot 09:00 uur
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Boekingsbevestigingsdocument bij reservering
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 100 m
  • Strand: 200 m
  • Centrum: 50 m
  • Restaurant: 10 m
  • Apotheek: 100 m
  • Postkantoor: 100 m
Soort strand
kiezelstenen,
Extra faciliteiten
Het Janice-strand, bekend om zijn kristalheldere water en kiezelkust, is ideaal om te zonnebaden, zwemmen en diverse watersporten te beoefenen. In de directe omgeving zijn er talloze restaurants, cafés en winkels, die uw verblijf nog verder verrijken. Bij ons vindt u alles wat u nodig heeft voor uw vakantie: wij kunnen een transfer/vervoer van/naar de luchthaven organiseren, autoverhuur, bootverhuur, excursies organiseren zoals een boottocht naar Kornati en Telašćica, quadtochten rond het Vrana-meer, half -daagse boottocht "dolfijnen kijken" etc. (De genoemde items zijn NIET inbegrepen in de huurprijs, wij verstrekken op aanvraag een prijslijst met diensten) Wij vragen gasten om alle vragen uitsluitend via het contactformulier te sturen.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Tri Ferala
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Antonija Vulin
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits, Italiaans, Spaans, Frans,
De advertentie Appartementen Tri Ferala heeft 4677 keer bekeken sinds 13.05.2024.