Appartementen HortenzijaPirovac - De regio Sibrenik

prijs vanaf € 50 per nacht
Beschrijving van de woning

Modern ingerichte appartementen op 400 m van de zee met een groot terras. Voor het huis staat een grote steengrill die gebruikt kan worden. Het Starine-strand ligt op 10 minuten lopen. De appartementen zijn uitgerust met alles wat een gezin nodig heeft. De stad Zadar ligt op 49 km afstand, Šibenik 19 km en Vodice 10 km. De luchthaven van Zadar ligt op 50 km afstand.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Aankomsttijd om 14.00 uur. Vertrektijd tot 10.00 uur. Betaling contant bij aankomst. Vooruitbetaling 30% van de totaalprijs.
Inlusief niet Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
Het voorschot kan worden overgedragen naar het volgende jaar.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 400 m
  • Strand: 400 m
  • Centrum: 400 m
  • winkel: 300 m
  • Restaurant: 400 m
  • Dokter: 300 m
  • Apotheek: 400 m
  • Bank: 300 m
  • Postkantoor: 400 m
  • Tankstation: 300 m
  • Haven: 400 m
Soort strand
kiezelstenen, Rotsachtig,
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Hortenzija
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 4 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Brüssel ,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A3+1, Augustus 2024
1000 keer bedankt

Beste vrienden, We verbleven hier 2 weken en we zijn blij met de eenvoud en warmte van het appartement, het huis, de stad en de geweldige gastheer Tanja. Woorden waren niet nodig in de communicatie, omdat de altijd glimlachende en aardige Tanja gemakkelijk in ons hart viel. Ik zou iedereen ten zeerste aanbevelen om dit levende sprookje zelf te ervaren terwijl je uitrust op deze prachtige plek. Netheid, gastvrijheid, nabijheid van de zee en andere steden hebben ons overtuigd om hier weer te komen. Mevrouw Tanja, wij danken u uit de grond van ons hart dat u de eer heeft gehad u te ontmoeten en uw gasten te zijn. Het spijt ons als we hier iets zijn vergeten te schrijven, maar 5 sterren zijn niet genoeg voor zo'n geweldige ervaring.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Nachtleven, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen, Mensen met huisdieren, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het duits - Bekijk origineel
Osijek,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A3+1, Juni 2024
Vakantie zoals het moet zijn

We waren eerst blij met de parkeerplaats voor het huis, in de schaduw. Het appartement is ruim, goed uitgerust met alle essentiële apparatuur (waterkoker, broodrooster, koffiezetapparaat, bestek en zelfs een wasmachine) en het appartement was extreem schoon. Een grote koelkast, met maar liefst drie vriesladen, voor ons essentieel voor het koelen van ijsjes en drankjes. Naast het grote terras staat een boom die de hele dag voor schaduw zorgt, er komen merels op zingen en je hoort helemaal geen vervelende krekels. Er is voldoende ruimte om al onze handdoeken op te hangen. Het strand ligt op ongeveer 5 minuten lopen en onderweg bloeiden kleurrijke oleanders. dus het is een waar genoegen om ze te bekijken. De zee is schoon, het strand is niet overvol, er zijn verschillende cafés langs de kust. Het is ongeveer 10 minuten lopen naar het centrum, het zit vol met restaurants en veel ijshoorntjes. De eigenaar is buitengewoon vriendelijk, onopvallend en we hopen elkaar buiten het seizoen weer te ontmoeten.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Romantische mensen, Mensen met huisdieren, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
SIBENIK,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4+1, Juli 2024
Pyrovac

Verbleven in een ander appartement met kinderen. Parkeergelegenheid, groot terras, mooie kamers, netjes en schoon, behulpzame en vriendelijke gastvrouw, strand vlakbij. Zeer tevreden voor deze prijs. Tot volgend jaar!

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Nachtleven, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen, Mensen met huisdieren, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Toon alle beoordelingen
Tanja Franić-Vlahov Aanbieder vanaf 2021
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Russisch,
Meer informatie over de verhuurder

Hallo mensen❤️. Je bent welkom bij mij thuis. Ook uw honden zijn welkom.

De advertentie Appartementen Hortenzija heeft 7704 keer bekeken sinds 19.07.2021.