Appartementen DanijelaPula - Istrië

prijs vanaf € 60 per nacht
Beschrijving van de woning

Apartment Danijela I ligt in Pula in Istrië, op ongeveer 1,8 km van de Pula Arena, en biedt accommodatie in de buurt van een speeltuin, een tuin, gratis privéparkeergelegenheid en gratis WiFi. Het appartement kijkt uit op de tuin en beschikt over een terras, een zithoek, een flatscreen-tv met satellietzenders, een volledig uitgeruste keuken met een koelkast en een oven, en een eigen badkamer met een bidet. U kunt gebruikmaken van een kookplaat en een waterkoker. Wij bieden drinkwater en koffie, evenals een welkomstdrankje. Het is mogelijk om barbecuefaciliteiten te gebruiken in de faciliteit van Apartment Danijela. Van het gebouw tot de kathedraal van St. Euphemia ligt op 38 km afstand en het MEMO-museum ligt op 1,9 km afstand. De dichtstbijzijnde luchthaven, Pula, ligt op 6 km van Apartment Danijela I.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Betaling per kaart of overboeking naar de rekening. Voor data waarop de prijs van de nacht niet is aangegeven, zullen wij op de aanvraag reageren. De eenmalige schoonmaakkosten bedragen € 50,00 Inchecken tussen 16:00 uur en 22:00 uur Uitchecken tussen 06:00 uur en 00:00 uur Schadeborg ter hoogte van € 200,00 contant of met een kaart bij aankomst de accommodatie. Indien er geen schade aan het gebouw is, wordt de borgsom uiterlijk 48 uur na vertrek gerestitueerd.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
Vooraf betalen, annuleren van de reservering is mogelijk tot 30 dagen voor de aankomstdatum die op de reservering staat.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 2 km
  • Strand: 2 km
  • Centrum: 1.5 km
  • winkel: 500 m
  • Restaurant: 1 km
  • Dokter: 1.5 km
  • Apotheek: 500 m
  • Tankstation: 500 m
Soort strand
kiezelstenen, Rotsachtig,
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Danijela
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Sandra Rajkovic
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Italiaans,
Meer informatie over de verhuurder

Wij huren het pand al zeven jaar met veel plezier. Wij verheugen ons op uw komst!

De advertentie Appartementen Danijela heeft 3569 keer bekeken sinds 02.06.2024.