Appartement Zen Rijeka - Kvarner

prijs vanaf € 140 per nacht
Beschrijving van de woning

Welkom bij Zen Apartment, uw luxe paradijs in Rijeka! Dit moderne, elegant ontworpen appartement combineert rust en functionaliteit, gelegen op slechts 1,8 km van het dichtstbijzijnde strand en 7 minuten van het stadscentrum. Onze privégarage, een zeldzaamheid in dit gebied, zorgt voor de veiligheid van uw voertuig. Het ruime appartement biedt plaats aan maximaal 3 gasten (2+1), waardoor het ideaal is voor zakenreizigers, koppels of kleinere gezinnen. Met vijf sterren beschikt het appartement over een woonkamer met eetkamer, een comfortabele slaapkamer, een volledig uitgeruste keuken, een hal, een moderne badkamer en een balkon. Het appartement is voorzien van airconditioning en centrale verwarming voor comfort het hele jaar door. We bieden gratis snelle glasvezel-WiFi, perfect voor werk en ontspanning. Voor uw vermaak zijn er twee smart-tv's met een grote keuze aan zenders uit diverse landen en bordspellen voor een aangenaam verblijf. Extra voorzieningen zijn onder andere een wasmachine, droger, vaatwasser, haardroger, stijltang, verticale stoomboot, slimme verlichting en meer.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Inchecken: vanaf 15.00 uur. Gasten zijn verplicht bij het inchecken een geldig legitimatiebewijs met foto te tonen. U wordt vriendelijk verzocht de accommodatie vooraf op de hoogte te stellen van uw aankomsttijd. Uitchecken: tot 11.00 uur. Er is een mogelijkheid tot flexibel in- en uitchecken, maar wel met een voorafgaand verzoek waarbij de goedkeuring afhankelijk is van de aankomst-/vertrektijd van de volgende gasten. Er wordt betaald op de rekening. Het voorschot bedraagt 30% van het totaalbedrag van de accommodatie.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
Indien de gast 7 dagen voor aankomst annuleert, heeft hij geen recht op restitutie van het voorschot.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 1.4 km
  • Strand: 1.4 km
  • Centrum: 2 km
  • winkel: 50 m
  • Restaurant: 200 m
  • Dokter: 200 m
  • Apotheek: 300 m
  • Vliegveld: 17 km
Soort strand
kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Het ZEN appartement is gelegen in een rustige en betaalbare wijk in Rijeka, dichtbij alle noodzakelijke voorzieningen. Het dichtstbijzijnde strand ligt op slechts 1,8 km afstand en het stadscentrum kan in 7 minuten met de auto worden bereikt. De prachtige stad Opatija ligt op 8,3 km afstand en biedt talloze mogelijkheden om de lokale bezienswaardigheden te verkennen en ervan te genieten. In de omgeving zijn er winkels, een winkelcentrum, een skatepark, een kinderspeelplaats en een laadstation voor elektrische voertuigen. De buurt is ideaal voor gezinnen, zakenreizigers en iedereen die het beste van Rijeka en omgeving wil ervaren. Of u hier nu bent voor ontspanning of avontuur, het ZEN-appartement biedt de perfecte uitvalsbasis voor uw verblijf. Geniet van het gemak dat u alles binnen handbereik heeft, van dagelijkse benodigdheden tot vrijetijdsactiviteiten. De rustige omgeving zorgt voor een ontspannen verblijf, terwijl u zich dankzij de nabijheid van de belangrijkste bezienswaardigheden volledig kunt onderdompelen in de levendige cultuur en natuurlijke schoonheid van de regio.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Zen
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Anamaria Peica Butković
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
Meer informatie over de verhuurder

Hallo, ik ben Ana-Maria, uw gastheer van ZEN Apartments. Mijn passie voor reizen en het ontdekken van nieuwe culturen inspireerde mij om gastheer te worden en mijn gasten een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Het geeft mij veel plezier om mensen van over de hele wereld te ontmoeten en hen te helpen zich thuis te voelen.

De advertentie Appartement Zen heeft 813 keer bekeken sinds 25.07.2024.