Appartementen Kali Rogoznica - De regio Sibrenik

prijs vanaf € 80 per nacht
Beschrijving van de woning

Welkom in onze nieuw ingerichte faciliteit, die een prachtig uitzicht op de zee biedt. De appartementen zijn luxe en tegelijkertijd comfortabel, ideaal voor een ontspannen vakantie. De faciliteit ligt op slechts 30 meter van het eerste strand, in het hart van het prachtige Rogoznica. Er zijn verschillende stranden in de buurt die te voet bereikbaar zijn, en we worden omringd door autochtone Dalmatische planten die bijdragen aan de mediterrane sfeer. Slechts 10 minuten lopen scheidt u van het centrum van Rogoznica, waar u kunt genieten van de lokale gastronomie, winkels en culturele bezienswaardigheden. De appartementen hebben een ruim terras met prachtig uitzicht op zee, ideaal om te ontspannen en te genieten van de zonsondergang. Daarnaast biedt de locatie een handvol mogelijkheden voor diverse activiteiten zoals hardlopen en fietsen, ideaal voor liefhebbers van een actieve vakantie. Daarnaast zijn er twee nationale parken in de directe omgeving – Kornati National Park en Krka National Park – die onvergetelijke natuurlijke schoonheid en mogelijkheden voor avontuurlijke reizen bieden. Onze faciliteit is de perfecte keuze voor mensen die op zoek zijn naar rustige, maar toch luxe accommodatie met gemakkelijke toegang tot alle faciliteiten. Profiteer van de mogelijkheid voor een droomvakantie met onvergetelijke zonsondergangen en geniet van alle charmes die de Adriatische Zee te bieden heeft.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Na het boeken van de accommodatie is het noodzakelijk om binnen 24 uur een voorschot te betalen ter hoogte van twee overnachtingen. De rest van het bedrag wordt de dag voor vertrek of tijdens het verblijf betaald. Aankomst in het appartement is vanaf 15.00 uur en vertrek is tot 10.00 uur in de ochtend. De betaling van eventuele schade wordt bij vertrek met de eigenaar afgesproken.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 30 m
  • Strand: 30 m
  • Centrum: 1 km
  • winkel: 800 m
  • Restaurant: 100 m
  • Dokter: 1.5 km
  • Apotheek: 800 m
  • Postkantoor: 1.5 km
  • Tankstation: 900 m
  • Busstation: 1 km
  • Vliegveld: 28 km
  • Haven: 1 km
  • Nationaal Park: 350 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
- de mogelijkheid van vervoer vanaf de luchthaven op voorafgaande kennisgeving - boottochten en bootverhuur (niet bij de prijs inbegrepen) - een extra babybedje wordt verstrekt, met voorafgaande kennisgeving
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Kali
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 1 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Velika Gorica,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A5, Augustus 2024
Appartement Kali

Een week doorgebracht in een rustige buurt en vriendelijke omgeving. De gastheren zijn uitstekend en altijd beschikbaar. Het appartement heeft alles wat u nodig heeft om aangename dagen met uw gezin aan zee door te brengen en het strand is vlakbij. Dank aan de gastheren voor alles en ik raad je aan iedereen aan.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Mensen met huisdieren,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Antwoord

Mevrouw Srbič, we zijn erg blij dat u van uw verblijf in ons appartement heeft genoten! Wij willen u erop wijzen dat u en uw gezin zeker gasten zijn die u aan elke gastheer kunt aanbevelen. Bedankt voor je vriendelijke woorden. Uw reactie betekent veel voor ons en motiveert ons om te blijven proberen onze gasten de best mogelijke ervaring te bieden. Wij wensen jullie het allerbeste en een warme groet!

Kali Apartments
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits,
De advertentie Appartementen Kali heeft 2259 keer bekeken sinds 28.07.2024.