Appartementen ŠtagarSabunike - De regio van Zadar

prijs vanaf € 80 per nacht
Beschrijving van de woning

Nieuw en modern ingerichte appartementen. Locatie in de nederzetting - eerste rij naar de zee. Appartementen met twee slaapkamers (één met een tweepersoonsbed en de andere met twee aparte), keuken met eetkamer, overdekt terras, badkamer met toilet en douche. TV, waterkoker, magnetron, kookplaat, oven, koelkast met vriesvak. Tweezitsbank in de eetkamer (extra bed voor 2 personen) of in de kamer met een tweepersoonsbed (extra bed voor 1 persoon). Promenade naar het centrum van het dorp - winkel, bakker, fruitwinkel, koffiebar, ijs - 2 minuten lopen. Het eerste restaurant 50 m. Voor het gebouw ligt een park en een dennenbos met sportfaciliteiten en een omheinde nieuwe kinderspeelplaats. Twee koffiebars in het park. Gesloten binnenplaats van onze faciliteit. Airconditioning, parkeerplaats overdekt met beschermnet, wifi, toeslagen en belastingen, buitendouche en gebruik van de grill bij de prijs inbegrepen.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Om de reservering te bevestigen is een aanbetaling van 100 euro vereist. Inchecken om 14.00 uur, uitchecken om 10.00 uur.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
Restitutie van het voorschot mits de reservering 4 dagen van tevoren wordt geannuleerd.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 50 m
  • Strand: 50 m
  • Centrum: 50 m
  • winkel: 50 m
  • Restaurant: 40 m
  • Dokter: 3 km
  • Apotheek: 3 km
  • Bank: 3 km
  • Postkantoor: 3 km
  • Tankstation: 3 km
  • Busstation: 500 m
  • Vliegveld: 25 km
  • Sportactiviteiten: 100 m
  • Discotheek: 3 km
Soort strand
Zand,
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Štagar
Opmerkingen
Erg goed 4/5
Waardering gasten gebaseerd op 2 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Skofljica,
Goed (3/5) Verbleven in A4+2, Juli 2024
Een pauze

De woning is gelegen op een mooie locatie in een doodlopende straat. In de omgeving is een strand, een sportpark met veel faciliteiten, restaurants en tavernes, een bakker en een klein winkeltje. Het appartement is modern ingericht, de keuken is voorzien van alle keukengerei, inclusief snijmessen. Het enige wat ontbrak was de vaatwasser. Het terras ligt in de schaduw en we hadden een overdekte parkeerplaats. Om op het strand te komen, moet je de trap af. Het appartement heeft twee sterren en niet drie sterren zoals in de advertentie staat. Dit merkten we pas toen we vroegen waarom we geen handdoeken hadden. Deze werd vervolgens bij ons afgeleverd, al vermeldden ze eerder dat ze dit niet hadden in de tweesterrensuite. Ze hebben ook niet de mogelijkheid om het beddengoed te verschonen, waardoor je de hele vakantie op hetzelfde bed moet slapen, wat gecombineerd met een zandstrand en 40°C niet de beste combinatie is. In de advertentie staat dat het appartement 50 m2 groot is, wat alleen realistisch is als het terras erbij is inbegrepen. De werkelijke grootte van het appartement bedraagt ca. 35 m2. Als ik deze informatie had gehad voordat ik boekte, zou ik dit appartement niet hebben gekozen, omdat er veel vacatures zijn in Sabunika. Neem voor het boeken contact op met de eigenaar over de grootte van het appartement en hoeveel sterren het heeft.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het sloveens - Bekijk origineel
VIROVITICA,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4+2, Juli 2024
Ideaal voor vakanties met kinderen

Mooi en netjes appartement, zoals op de foto's, zeer vriendelijke eigenaren, waar we graag terugkomen als we besluiten weer op vakantie te gaan in dit deel van de Adriatische Zee.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Nevenka Štagar Aanbieder vanaf 2021
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits,
De advertentie Appartementen Štagar heeft 26434 keer bekeken sinds 12.03.2021.