Appartementen Korina i NikaSelce - Kvarner

prijs vanaf € 110 per nacht
Beschrijving van de woning

Nieuw gebouwde appartementen in het centrum van Selc, een klein en pittoresk stadje aan de kust van de Adriatische Zee, vlakbij Crikvenica. De appartementen bevinden zich op de bovenste begane grond en op de eerste verdieping van het huis. Ze zijn ruim en luchtig en bestaan uit twee slaapkamers, badkamer, hal, "open ruimte" keuken, eetkamer en woonkamer, en een balkon. Ze hebben een prachtig uitzicht op de zee en het strand. De appartementen liggen op 2 minuten lopen van het stadscentrum, winkels, boulevard, strand, restaurants en cafés. De parkeerplaats bevindt zich op het erf van het huis. Airconditioning, WiFi en parkeergelegenheid zijn bij de prijs van de accommodatie inbegrepen. De prijs is inclusief toeristenbelasting en schoonmaak van het appartement. Huisdieren zijn niet toegestaan.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Om een appartement te reserveren, wordt een voorschot (aanbetaling) gedaan van 30% van de totale prijs van de accommodatie. Het resterende bedrag van de accommodatieprijs wordt direct in het huis betaald, uitsluitend contant bij aankomst en inchecken. Bij annulering betalen wij het voorschot niet terug. De vermelde prijzen hebben betrekking op accommodatie voor 3 of meer nachten. Bij een verblijf korter dan 3 nachten wordt de prijs van de combinatie verhoogd - met 50% van de aangegeven prijs voor een accommodatie van 2 nachten, of 100% voor 1 nacht in het appartement. De gewenste aankomsttijd in het appartement is na 14.00 uur en de vertrektijd is tot 10.00 uur.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Boekingsbevestigingsdocument bij reservering
Annuleringsbeleid
Bij annulering betalen wij het voorschot niet terug.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 200 m
  • Strand: 200 m
  • Centrum: 100 m
  • winkel: 200 m
  • Restaurant: 300 m
  • Dokter: 500 m
  • Apotheek: 300 m
  • Bank: 25 km
  • Postkantoor: 200 m
  • Tankstation: 2 km
  • Busstation: 200 m
  • Treinstation: 35 km
  • Vliegveld: 16 km
  • Haven: 7 km
  • Sportactiviteiten: 400 m
  • Discotheek: 3 km
  • Casino: 3 km
  • Nationaal Park: 150 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton,
Extra faciliteiten
Selce is een plaats die rijk is aan verschillende inhoud, vooral in de zomer, wanneer er talloze evenementen worden georganiseerd - cultureel, sportief, muzikaal. Bij elke stap voel je de doordringing van traditie en moderniteit, en Selce kan bogen op talloze toeristische prijzen, zoals die voor het best georganiseerde stadje aan de Adriatische Zee en de Blauwe Vlag voor de kwaliteit en zuiverheid van de zee.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Korina i Nika
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 3 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
POPOVAC,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2, Juli 2024
Perfect

Alles perfect, van de lieve, glimlachende en gedienstige gastheren, dicht bij alles, geweldig appartement tot een prachtige plek, rust, stilte en een perfecte vakantie. Ik kan het iedereen van harte aanbevelen, het was geweldig voor ons.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
💗

Mijn lieve gasten! Ik dank u uit de grond van mijn hart voor de geweldige reactie en ik ben blij dat u tevreden bent met alles wat wordt aangeboden. Ik geloof dat we elkaar weer zullen zien; Het zou een eer zijn! 🌞

Stuttgart,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4, Juni 2024
Ideaal

Een mooi groot appartement in een rustig deel van Selc dat alles heeft wat u nodig heeft voor een aangename vakantie. Het appartement is uiterst netjes en mooi ingericht, banken en bedden zijn comfortabel. De woonkamer is ruim en heeft een prachtig uitzicht op de zee. De stranden zijn geweldig en voor liefhebbers van wandelen is er een prachtige promenade langs de zee naar Crikvenica. Een aanrader voor iedereen die rust wil en alles heeft dichtbij nodig. De eigenaar van het appartement is behulpzaam en discreet, staat altijd tot uw dienst en doet haar best om de gasten tevreden te stellen. We hebben een geweldige tijd gehad en komen graag nog eens terug.

Ik zou dit aanbevelen aan :
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
🤩

Het was mij een groot genoegen u te mogen ontvangen; Ik geloof dat een positieve indruk de reünie zal beïnvloeden. Bedankt uit de grond van mijn hart! 🥰

Subotica ,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4, Juli 2024
Perfect!

Zoek niet verder! Ideaal en perfect, zelfs voor ons met een kleine baby! Edita is een ideale gastheer die nog een stapje verder gaat om je een ideale vakantie te bezorgen! De locatie en accommodatie zijn perfect! Een nieuw gebouw, stijlvol uitgerust met alle nodige apparatuur, op slechts 100 meter van het centrum, strand, markt, restaurant... Parkeren op het erf met videobewaking!

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het hongaars - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
🌞

Ik ben blij dat je ervan genoten hebt en ik hoop elkaar nog eens te ontmoeten; bedankt van 💖!

Edita Starčević
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits,
Meer informatie over de verhuurder

Ik ben geboren en getogen in Selc, waar ik nog steeds woon met mijn gezin: mijn man en twee dochters. Ik hou van de zomer, zon en zee, lange wandelingen en een goed boek. Ik hou van koken en lachen! 🌞 Ik geloof dat je zult genieten van ons kleine paradijs; welkom, beste gasten! 💖

De advertentie Appartementen Korina i Nika heeft 6992 keer bekeken sinds 06.06.2024.