Appartementen BarunSeline - De regio van Zadar

prijs vanaf € 80 per nacht
Beschrijving van de woning

Onze appartementen Barun zijn gelegen in de stad Seline in een huis met in totaal 4 eenheden, op een groot perceel met eigen parkeerplaats. Het huis is dit jaar gerenoveerd en de appartementen zijn volledig gerenoveerd volgens de nieuwe standaard en opnieuw ingericht en uitgerust volgens moderne smaak. Elk appartement heeft een groot zonnig terras (16m²), het bovenste appartement heeft gedeeltelijk uitzicht op zee. De appartementen zijn voorzien van airconditioning en bieden gratis internet. Het prachtige zandstrand ligt op 150 meter afstand. Winkelmogelijkheden en uitgaansgelegenheden liggen op ongeveer 200 meter afstand.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Het voorschot bedraagt 25% van de totaalprijs en wordt betaald bij het reserveren van de accommodatie, de rest wordt contant betaald bij aankomst. Inchecken na 14.00 uur, uitchecken voor 10.00 uur. Verblijfsbelasting is bij de prijs inbegrepen. Voor het schoonmaken van het appartement wordt € 30 in rekening gebracht.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
Als de gast de reservering tot 15 dagen vóór de incheckdatum annuleert, wordt het voorschot volledig terugbetaald. Als de gast binnen 15 dagen vóór de incheckdatum annuleert, houden wij de aanbetaling volledig in.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Centrum: 200 m
  • winkel: 100 m
  • Restaurant: 100 m
  • Dokter: 300 m
  • Apotheek: 2 km
  • Bank: 3 km
Soort strand
kiezelstenen,
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Barun
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 1 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
DUGA RESA,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A3+1, Augustus 2024
Warme aanbevelingen voor accommodatie

Het appartement is netjes, prettig om in te verblijven en modern ingericht. De locatie is geweldig, een auto is praktisch niet nodig, het ligt dicht bij stranden, winkels, restaurants, alles wat je nodig hebt. De gastheren zijn uiterst vriendelijk en zorgzaam. We kunnen warme aanbevelingen geven voor accommodatie in dit appartement voor een leuke familievakantie in een rustige en comfortabele omgeving. Het is ook geschikt voor een actieve vakantie, omdat het vlakbij het nationale park Paklenica ligt.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Ivka Barun
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits,
Meer informatie over de verhuurder

Welkom in onze appartementen Barun. Wij kijken uit naar uw reservering zodat wij u een fijne Oegandese vakantie in onze nieuwe appartementen kunnen bezorgen. Wij zullen ons best doen om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken, zodat u graag terugkomt naar onze appartementen.

De advertentie Appartementen Barun heeft 1547 keer bekeken sinds 12.07.2024.