Appartementen RenataSesvete - Zagreb en Centraal Kroatië

prijs vanaf € 40 per nacht
Beschrijving van de woning

Welkom in ons charmante en ruime appartement van 65 m², gelegen in de rustige wijk Dubec, Sesvete! Op slechts 400 meter van het centrale bus- en tramstation is het de perfecte plek voor uw vakantie of zakelijk verblijf. Geniet van een lichte woonkamer met eetkamer voor 4 personen, een volledig uitgeruste keuken (fornuis, koelkast) en een comfortabele slaapkamer met een bed (160x200 cm) en een premium matras en kwaliteitskussens. Ontspan op het balkon met uw ochtendkoffie of in de badkamer met ligbad. Het appartement is voorzien van airconditioning, gratis WiFi en 24/7 beveiliging dankzij de Reolink-camera. Slechts 3 minuten lopen scheidt u van de winkel en de markt. Trg ban Jelačić ligt op 35-45 minuten met de tram, Maksimir op 20-30 minuten met de auto en Jarun op slechts 25 minuten. Sesvete is ideaal verbonden via snelwegen: A3 (7 km), A4 (10 km) en A1 die naar de Adriatische Zee leiden. Ontdek de perfecte combinatie van rust, comfort en uitstekende verbindingen met heel Kroatië en Europa.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Het volledige bedrag van de reservering wordt op de girorekening gestort. In "Beschrijving" vermeldt u "snij 65m2" en de datum (van-tot-tot-tot-te) voor betaling: HR8224020063101197580 Aankomsttijd: vanaf 15.00 uur Vertrektijd: tot 10.00 uur Respecteer alstublieft de tijd van aankomst en vertrek vanwege de benodigde tijd. reiniging, desinfectie en voorbereiding De registratie van alle gasten op het eVisitor-systeem gebeurt volgens de bepalingen van het toeristenbureau van Zagreb, en elke gast is verplicht het incheckformulier in te vullen of mij een foto van beide zijden van de identiteitskaart te sturen .
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
Tot 5 dagen voor de reservering wordt het volledige bedrag terugbetaald, binnen 5 dagen voor de reservering is geen restitutie mogelijk.
Afstand vanaf de woning
  • Centrum: 9 km
  • winkel: 100 m
  • Dokter: 50 m
  • Apotheek: 100 m
  • Bank: 3 km
  • Tankstation: 2 km
  • Busstation: 8 km
  • Treinstation: 9 km
  • Vliegveld: 150 km
  • Casino: 800 m
Extra faciliteiten
Welkomstgeschenk voor onze gasten: sap, Nesscafee, thee, sticks, banaan, douchegel 50 ml, haarshampoo 50 ml, haarconditioner 50 ml. Het appartement beschikt over schoon beddengoed, handdoeken en een föhn.
Toon op kaart
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Renata Jerinić
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
Meer informatie over de verhuurder

Groet! Met jarenlange ervaring in luxe sieraden weet ik hoe belangrijk topservice is. Ik ben gepassioneerd over elk detail om een unieke ervaring in Zagreb te garanderen. Ik zorg speciaal voor gasten die voor medische behandelingen komen en bied hen een comfortabel en ontspannen verblijf

De advertentie Appartementen Renata heeft 514 keer bekeken sinds 15.09.2024.