Appartementen Villa Tiha Sea BeachKrk Šilo - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 70 per nacht
Beschrijving van de woning

Apartments Villa Tiha Sea Beach ligt op een steenworp afstand van het strand van Lokvišća en biedt kamers met airconditioning en een eigen badkamer in Šil. Deze accommodatie aan het strand biedt toegang tot een balkon, gratis privéparkeergelegenheid en gratis WiFi. Het appartement biedt een terras, uitzicht op zee, een zithoek, een flatscreen-tv met satellietzenders, een volledig uitgeruste keuken met een oven en een magnetron, en een eigen badkamer met een bidet en een haardroger. Een broodrooster, een koelkast, een kookplaat en een waterkoker zijn ook aanwezig. In het appartementencomplex zijn de units voorzien van beddengoed en handdoeken. Gasten van het appartement kunnen genieten van activiteiten in en rond Šilo, zoals wandeltochten. In de directe omgeving bevindt zich de duikclub Neptun. Gasten van Villa Tiha Sea Beach Apartments kunnen in de buurt snorkelen en fietsen. De Camino Krk-route loopt ook langs Plaža Tiha, op 400 meter van de accommodatie, en Marina Punat ligt op 21 km afstand. De dichtstbijzijnde luchthaven is Rijeka, op 21 km van het appartement Villa Tiha Sea Beach.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Inchecken in het appartement kan vanaf 15.00 uur, maar als u er klaar voor bent, kan dit ook eerder. In het midden van de woning ligt een strand, een grote tuin, zodat je een plek hebt om te praten totdat het appartement geregeld is, en je hebt ook een eigen parkeerplaats. Uitchecken kan tot 10 uur. Reserveringen zijn direct en we communiceren via e-mail of telefoon, whatsup, viber. Reserveringsbevestiging uitsluitend per e-mail. Het voorschot voor de reservering bedraagt 20% van de prijs van de accommodatie en omvat het totaalbedrag.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
Annulering is mogelijk 30 dagen voor aankomst. Met gegronde redenen en een mondelinge overeenkomst is annulering zelfs mogelijk binnen een periode korter dan 30 dagen.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 10 m
  • Strand: 10 m
  • Centrum: 300 m
  • winkel: 300 m
  • Restaurant: 100 m
  • Apotheek: 300 m
  • Postkantoor: 300 m
  • Vliegveld: 20 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen,
Extra faciliteiten
Het is mogelijk om een dagtocht te regelen met de boot Mary Fisher 725. Ook is het mogelijk om een SUP board te huren. Er is een duikclub in de buurt van de faciliteit waar u gemakkelijk duiktrips kunt regelen met de huur van alle benodigde uitrusting. Een taxiboot verbindt Šilo en Crikvenica heel vaak elke dag, zodat u ook toegang heeft tot het toeristische stadje, dat veel meer inhoud en entertainment heeft, en in Šilo kunt u uw eigen rust genieten in het appartement.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Villa Tiha Sea Beach
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Zoran Delić
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits, Italiaans,
Meer informatie over de verhuurder

Mijn naam is Zoran en ik help bij het huren van een gezinswoning. Al vele jaren verzorgen en verzorgen wij een aangenaam verblijf voor dierbare mensen die besloten hebben hun vakantie bij ons door te brengen. We zijn zeer actief op het gebied van sport en alle activiteiten die verband houden met de zee en de natuur, en we kunnen u helpen met advies over hoe u uw vakantie optimaal kunt benutten en plannen.

De advertentie Appartementen Villa Tiha Sea Beach heeft 1776 keer bekeken sinds 21.08.2024.