Appartementen DemoSveti Filip i Jakov - De regio van Zadar

prijs vanaf € 30 per nacht
Beschrijving van de woning

Er zijn drie parkeerplaatsen op het erf van de woning. Achter het huis is er een grill en oven voor gezamenlijk gebruik, evenals een schommel voor de kinderen. Op de eerste verdieping van het huis bevinden zich drie appartementen. Elk appartement heeft een eigen ingang en sleutel uit dezelfde inkomhal. Elk appartement heeft een keuken met twee elektrische kookplaten, badkamer met douche, tafel en stoelen om te eten, TV met satelliet en lokale programma's, en airconditioning. In appartement 1 is het tweepersoonsbed 180 cm breed en in de andere appartementen 160 cm breed. Alle appartementen hebben koelkasten met een vriesvak van maximaal 10 liter. Appartement 1 heeft een deel van het entreeterras met een pergola, die een prachtig uitzicht biedt op Ravne kotare en Velebit. In appartement 2 (studio 2+2) is het tweepersoonsbed zo geplaatst dat de kinderen uit het stapelbed het niet kunnen zien, en iedereen de tv aan de muur kan zien. Het heeft een balkon van 6 m x 1,2 m. Appartement 3 heeft een aparte kamer met nog twee bedden in de eetkamer en er is ook een loggia waar u kunt eten.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Om te reserveren, belt u de eigenaar op gsm 0917946996 of telefoon 023/634-214. Het appartement wordt als gereserveerd beschouwd na een aanbetaling van 30%. De rest wordt bij aankomst contant betaald. De aankomsttijd is van 12:00 ('s middags) tot 17:00 uur. Vertrektijd is tot 10:00 uur.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
Het voorschot wordt niet terugbetaald.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 4 km
  • Strand: 4 km
  • Centrum: 4 km
  • winkel: 1.2 km
  • Restaurant: 4 km
  • Dokter: 4 km
  • Apotheek: 4 km
  • Bank: 10 km
  • Postkantoor: 4 km
  • Tankstation: 8 km
  • Busstation: 10 km
  • Treinstation: 30 km
  • Vliegveld: 8 km
  • Haven: 7 km
  • Sportactiviteiten: 1.2 km
  • Discotheek: 10 km
  • Casino: 9 km
  • Nationaal Park: 55 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton,
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Demo
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 5 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Bedekovčina,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Studio+2, Juli 2022
Wij laden de batterijen op

Vakantie in de ware zin van het woord! Een rustige plek, comfortabele appartementen en de gastheren zijn erg meegaand en vriendelijk. We komen al 6 jaar en we zullen terugkomen !!!

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Križ,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Studio+2, Augustus 2022
Vakantie in de volle zin van het woord

Als je zowel ziel als lichaam wilt laten rusten, dan is deze accommodatie daar precies voor. Rust, stilte, natuur......de juiste plek om "de batterijen op te laden" voor nieuwe werkoverwinningen. Mevr. Davorka en Mr. Lenko zijn gewoon geweldige mensen die ons "in het begin" hebben gewonnen. Gewoon blijven gaan.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Vakantie in de volle zin van het woord

Beste Dunja, Bedankt voor je vriendelijke woorden. U bent zeer dierbare gasten en we kijken er altijd naar uit om tijd met u door te brengen. Hallo aan de hele familie.

München ,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Studio+2, Juli 2022
Geweldige vakantie

Een geweldige familie en als gastheren zijn ze geweldig! Heel aardig en gastvrij, je wilt gewoon nog een keer komen, wat we zeker zullen doen! De accommodatie is aangenaam, netjes en harmonieus. Topaanbieding en betaalbaar voor de gemiddelde persoon met kinderen. Gegroet meneer Lenko en lieve mevrouw. Davorki, tot ziens!

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Geweldige vakantie

Beste Lana, bedankt voor je vriendelijke woorden. Het is niet moeilijk om een goede gastheer te zijn voor goede en aardige mensen zoals jij. We zijn het gelukkigst als onze gasten tevreden vertrekken en terugkomen. We kijken ernaar uit u weer te ontmoeten. Groeten van de Demo-familie.

Toon alle beoordelingen
Lenko Demo Aanbieder vanaf 2022
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
Meer informatie over de verhuurder

Ik werk als leerkracht basisonderwijs. In de zomer hang ik samen met mijn vrouw graag rond met mijn gasten die graag rondhangen. Als er gasten zijn die niet van gezelligheid houden, respecteren we hun wil. Hij drinkt een glas zelfgemaakte wijn, eet een hap prosciutto en kaas en soms gebak.

De advertentie Appartementen Demo heeft 18065 keer bekeken sinds 08.05.2022.