Appartementen MašaSveti Filip i Jakov - De regio van Zadar

prijs vanaf € 60 per nacht
Beschrijving van de woning

Wanneer u onze appartementen huurt, koopt u rust en het gevoel van een echte vakantie! De appartementen zijn gloednieuw en modern uitgerust met alles wat u nodig heeft voor een aangename vakantie. Unit 1 en 2 hebben uitzicht op zee, wifi, Netflix, HBO Max, airconditioning, gratis parkeren, wasmachine, keuken met alle benodigde apparatuur, tuin, SUP-board en grill. Het strand ligt op slechts 3 minuten lopen en het stadscentrum ligt op 5 minuten afstand. Op afspraak bieden wij ook kinderopvang aan van 2 uur per dag, zodat ouders kunnen genieten van een welverdiende rust. Wij zijn leraren, die de veiligheid en kwaliteitszorg voor uw kinderen garanderen. Omgeving St. Filipa i Jakov is geschikt voor excursies. Het ligt tussen twee prachtige steden, Zadar en Biograd na Moru, en vlakbij verschillende picknickplekken, nationale parken, natuurparken, prachtige stranden, meren en rivieren.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Om accommodatie bij ons te reserveren, moet u een aanvraag sturen, zodat we een datum kunnen afspreken. Daarna betaalt u een voorschot van € 100,- en bevestigen wij uw reservering. De ideale aankomsttijd is 14.00 uur en het vertrek is 10.00 uur.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
Indien u de accommodatie annuleert, wordt het voorschot niet geretourneerd.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Centrum: 500 m
  • winkel: 400 m
  • Restaurant: 50 m
  • Dokter: 500 m
  • Apotheek: 500 m
  • Bank: 500 m
  • Postkantoor: 500 m
  • Tankstation: 1 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen,
Extra faciliteiten
Wij bieden u welkomstdrankjes en eten die bij de prijs zijn inbegrepen, de mogelijkheid om excursies, bootverhuur, kinderopvang te organiseren, evenals korting en welkomstdrankje in bepaalde restaurants in de buurt van het appartement.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Maša
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 1 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Kalisz,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Kamer+2, Juli 2023
Geweldige vakantie!!!!Heerlijk huis

We hebben hier een heerlijk vakantieverblijf doorgebracht, geweldig heel, schoon, sfeervolle sfeer, eigen parkeerplaats Voor het ochtendontbijt met uitzicht op de zee had de hond ergens om te rennen. De eigenaresse is erg aardig en behulpzaam in verschillende zaken. Een heel leuk stadje met een eigen klimaat dichtbij grote steden die bezocht kunnen worden.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Nachtleven, mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Mensen met huisdieren, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het pools - Bekijk origineel
Belinda Ristic
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits,
De advertentie Appartementen Maša heeft 3829 keer bekeken sinds 21.07.2023.