Stacaravan OliveShadeSveti Petar na Moru - De regio van Zadar

prijs vanaf € 95 per nacht
Beschrijving van de woning

Stacaravan 24 m2 + 40 m2 terras (24 m2 overdekt) + privé ligweide op een kleine, rustige camping. Maximaal 5 personen. Twee slaapkamers (groot tweepersoonsbed en stapelbed) + extra bed, douchecabine, toilet, haardroger, toiletpapier, beddengoed, keukengerei, koelkast, waterkoker, magnetron, elektrische mini-oven, elektrische grill, eetkamer buiten, buiten keuken met spoelbak en gasfornuis, kledingkast, zitmeubelen, ligstoelen en ligweide naast het huis, SAT TV (850 programma's), gratis WiFi, airconditioning. Let op: handdoeken en theedoeken zijn niet inbegrepen.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Check-in: 15.00 – 20.00 uur (bij de receptie van de camping of via de kluis voor sleutels die zich op de stacaravan bevindt - de code voor de kluis ontvangt u op de dag van aankomst via sms-bericht) Uitchecken: tot 10.00 uur. Telefonisch reserveren en informatie: 091 5454803 Let op: handdoeken en theedoeken worden niet aangeboden. Bel gerust 091 5454803 voor snellere communicatie of stuur een e-mail naar zlatko.puskadija@fazos.hr Betaalwijze: minimaal 30 dagen voor aankomst op de rekening of zoals afgesproken
Inlusief niet Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
Restitutie van het voorschot is 30 dagen voor de geplande aankomstdatum niet mogelijk
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 60 m
  • Strand: 60 m
  • Centrum: 300 m
  • winkel: 1.5 km
  • Restaurant: 200 m
  • Apotheek: 5 km
  • Postkantoor: 5 km
  • Tankstation: 8 km
  • Vliegveld: 15 km
Soort strand
kiezelstenen, Beton,
Extra faciliteiten
welkomstgeschenk. Dicht bij Zadar, Biograd na Moru en alle voorzieningen die u in de omgeving kunt vinden. De camping ligt onder de snelweg, dus naar het strand gaan is snel en gemakkelijk, terwijl alle benodigde voorzieningen binnen 10-20 km liggen.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Stacaravan OliveShade
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Zlatko Puškadija
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
Meer informatie over de verhuurder

getrouwd, vader van een dochter. Ik werk als universiteitsprofessor aan de JJ Strosmayer Universiteit in Osijek bij de Faculteit Agrobiotechnische Wetenschappen, bij de afdeling Bijenteelt en Zoölogie, waar ik bijenteeltmodules geef. Ik ben imker en imker met ongeveer vijftig bijenkorven in het Baranja-gebied. Wij heten u van harte welkom en een prettige vakantie in de OliveShade stacaravan.

De advertentie Stacaravan OliveShade heeft 592 keer bekeken sinds 13.06.2024.