Appartementen Three OlivesTribunj - De regio Sibrenik

prijs vanaf € 90 per nacht
Beschrijving van de woning

De Three Olives-faciliteit is een nieuw gebouw en opent vanaf de zomer van 2024 voor het eerst haar deuren voor gasten. Op het erf van het gebouw staan drie oude olijfbomen, hout dat zo typerend is voor de Kroatische kust en eilanden, uit de vruchten waarvan de olie van de beste kwaliteit wordt verkregen, vaak "vloeibaar goud" genoemd. De naam Three Olives suggereert een omgeving van vrede, rust en overvloed. De appartementen in het gebouw zijn uniek, modern en volledig functioneel ingericht zodat u zich net als in uw eigen huis op uw gemak voelt! Het object is uitstekend gepositioneerd; het ligt op 150 meter van de zee en 200 meter van het stadscentrum. Er zijn geen grote uitvalswegen of zakelijke voorzieningen in de directe omgeving, waardoor gasten dag en nacht verzekerd zijn van rust. Kortom alles is klaar voor uw complete vakantie.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Vooruitbetaling 20% Betaling van de rest van het bedrag bij aankomst. Inchecken kan vanaf 15.00 uur. Uitchecken kan tot 10.00 uur. Huisdieren zijn niet toegestaan. Roken is niet toegestaan in de appartementen.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
Annuleren is mogelijk 14 dagen voor aankomst
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 200 m
  • Strand: 200 m
  • Centrum: 200 m
  • winkel: 100 m
  • Restaurant: 100 m
  • Dokter: 300 m
  • Apotheek: 500 m
  • Postkantoor: 100 m
Soort strand
kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Tribunj zal u onmiddellijk overtuigen met zijn bijzondere charme van een klein vissersdorpje dat een gezin alles biedt wat ze nodig hebben voor een kwaliteitsvolle en bevredigende zomervakantie. Heldere zee van de hoogste kwaliteit, aangename lokale bevolking, fijne stranden, de optimale combinatie van rust en de ongerepte Dalmatische sfeer van zomerse muziekavonden met een aanbod van uitstekende traditionele gerechten en lokale wijn van topkwaliteit. De plaats staat bekend om zijn stenen brug die het kustgedeelte van de plaats verbindt met de historische kern van het schiereiland. Het staat algemeen bekend om zijn prachtige heldere zee, ongelooflijke stranden en dennenbossen direct aan zee, waar de zuidelijke oriëntatie van de plaats de mogelijkheid geeft om optimaal gebruik te maken van de lange zonnige dagen. Onvergetelijke zonsopgangen en prachtige zonsondergangen maken Tribunj een ideale bestemming voor rust en ontspanning in de mediterrane sfeer van Kroatisch Dalmatië.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Three Olives
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Ante Ćorić
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
De advertentie Appartementen Three Olives heeft 2512 keer bekeken sinds 15.06.2024.