Appartementen MontanaTrpanj - De regio Dubrovnik

prijs vanaf € 100 per nacht
Beschrijving van de woning

Welkom in onze villa, gelegen midden in de vredige schoonheid van de natuur en net boven de glinsterende zee, naast de stranden. Villa Montana biedt een buitengewone ervaring in een prachtig landschap en een ontspannen sfeer. De studio-app op de eerste verdieping is uniek door de combinatie van moderne inrichting met autochtone natuursteen, op twee niveaus, met vrij zicht op zee en een ruim terras. Ideaal voor koppels. Het appartement op de tweede verdieping bestaat uit 2 slaapkamers, een badkamer, een moderne keuken en woonkamer en een eigen terras. Geschikt voor 4 personen. Op de derde verdieping bevinden zich 2 appartementen. die samen worden verhuurd. De eerste met balkon en prachtig uitzicht beslaat 90 m2 en biedt comfortabel plaats aan 8 personen. Het bestaat uit een woonkamer, drie slaapkamers (3+3+2), twee badkamers en een goed uitgeruste moderne keuken. Het tweede appartement voor 4 personen bestaat uit twee kamers, twee badkamers, een moderne keuken en een woonkamer. Vanaf het ruime terras heeft u een ongelooflijk uitzicht op het betoverende panorama.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
- De accommodatie op de derde verdieping is ontworpen voor één groep, is geschikt voor gezinnen en biedt volledige privacy. Het is niet bedoeld voor feesten en wij respecteren de huisregels en andere gasten. - De prijs is uitgedrukt in het totaalbedrag voor beide appartementen . - er wordt speciale aandacht besteed aan het schoonmaken en desinfecteren van de ruimte. Reservering wordt bevestigd door betaling van 25% van het totaalbedrag. - Bij een verblijf van in totaal 14 dagen bedraagt de korting 5% op de totaalprijs. - Het resterende deel van de prijs van het verblijf wordt bij aankomst (het totaalbedrag van de verblijfsprijs minus het voorschot) contant of vóór aankomst op de bankrekening betaald - De prijs is inclusief de kosten van de huidige nutsvoorzieningen, onderhoud, kosten, kajak en beddengoed en handdoeken. - de borg bedraagt 300 euro, deze geldt alleen voor accommodatie op de derde verdieping en wordt bij vertrek gerestitueerd - Aankomsttijd is vanaf 15.00 uur en vertrek is tot 10.00 uur - dieren zijn op aanvraag
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
De vooruitbetaling ter bevestiging van de reservering bedraagt 25% van het totaalbedrag. Indien de reservering door de gast moet worden geannuleerd, zal de eigenaar de opgegeven periode opnieuw publiceren en te koop aanbieden. Bij omboeking van de aangevraagde periode wordt het voorschot minus de transactiekosten volledig terugbetaald.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 20 m
  • Strand: 20 m
  • Centrum: 300 m
  • winkel: 300 m
  • Restaurant: 100 m
  • Dokter: 300 m
  • Apotheek: 400 m
  • Bank: 20 km
  • Postkantoor: 300 m
  • Tankstation: 9 km
  • Haven: 300 m
  • Sportactiviteiten: 1 km
  • Discotheek: 800 m
Soort strand
kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Eén van de hoogtepunten van onze accommodatie is het ruime terras waar u kunt genieten van het geluid van de golven, de zeebries en de geuren van kustplanten. Of u nu 's ochtends koffie drinkt, met vrienden dineert of gewoon geniet van rustige avonden, onze terrassen bieden een ongelooflijk ontspannen sfeer. Gasten die op de derde verdieping verblijven, kunnen gebruikmaken van een garage van 55 m2, geschikt om te parkeren, en een kajak voor 2+1 personen. De dienst is bij de prijs inbegrepen. Voor de appartementen op de eerste en tweede verdieping geldt parkeren langs de weg en de mogelijkheid tot parkeren op het nabij gelegen betaalde parkeerterrein. De eigenaar draagt de kosten van het parkeren. Trpanj is ideaal om te ontspannen tijdens lange promenades aan zee en om de bezienswaardigheden van het oude gedeelte van de stad te ontdekken, een uitstekend startpunt voor dagtochten naar Korčula, Dubrovnik, Mljet of de stranden van Divna en Duba winkels, restaurants en geldautomaten liggen op slechts een paar minuten lopen.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Montana
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 1 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Sarajevo,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4, Augustus 2024
Eerlijke aanbevelingen voor een verblijf in Villa Montana

We verbleven in dit appartement van 16 tot 19 augustus en we hebben niet de minste klacht. De villa ligt op een prachtige plek, vlakbij de zee. Het appartement is mooi ingericht, netjes, met alles wat u nodig heeft voor een comfortabel verblijf. De gastvrouw is vriendelijk en aardig. Wij komen graag nog eens terug.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Stela Vucic Aanbieder vanaf 2014
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
Meer informatie over de verhuurder

"Vakantie is geen rust, maar indrukken. ”- Minchenkov A. Welkom!

De advertentie Appartementen Montana heeft 25616 keer bekeken sinds 05.05.2014.