Appartementen KunjašićTrstenik - De regio Dubrovnik

prijs vanaf € 50 per nacht
Beschrijving van de woning

Apartments Kunjasic ligt in Trstenik, op een steenworp afstand van het Trstenik-strand en op 500 m van het Iza Mula-strand. Het beschikt over gratis WiFi, airconditioning en toegang tot een tuin met een terras. Het appartement beschikt over een balkon, een zithoek, een flatscreen-tv met kabelzenders, een volledig uitgeruste keuken met een koelkast en een kookplaat, en een eigen badkamer met een douche.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Inchecken vanaf 14.00 uur, uitchecken tot 10.00 uur. Bij het maken van een reservering is een (niet-restitueerbaar) voorschot van twee nachten vereist op de bankrekening. In ieder geval van annulering wordt het voorschot niet terugbetaald
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
Niet-restitueerbare aanbetaling
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 10 m
  • Strand: 10 m
  • Centrum: 500 m
  • winkel: 500 m
  • Restaurant: 400 m
  • Postkantoor: 500 m
Soort strand
kiezelstenen,
Extra faciliteiten
Binnen de faciliteit kunnen gasten gebruikmaken van barbecuefaciliteiten, en in de omgeving van het Kunjasic appartement kunt u wandelen en vissen. De accommodatie ligt op 600 meter van het strand van Škamp en op 2,5 km van het strand van Vodice. Kunjasic Apartments ligt op 82 km van de dichtstbijzijnde internationale luchthaven van Mostar. Het is mogelijk om tegen een toeslag vervoer van/naar de luchthaven te regelen.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Kunjašić
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Ivana Kunjašić
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits,
Meer informatie over de verhuurder

Ik ben horecamedewerker in Dubrovnik! Ik hou van reizen, naar muziek luisteren, avondwandelingen maken en gewoon ontspannen aan zee. Mijn ouders wonen daar - ze zijn aardig en mijn moeder heeft de beste viskeuken! :) Je hebt in de zomer een duikcentrum in de buurt en mogelijkheid tot watersporten! Er is ook een mooie berg en prachtige stranden.

De advertentie Appartementen Kunjašić heeft 83 keer bekeken sinds 18.10.2024.