Appartement BebaVir - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 65 per nacht
Beschrijving van de woning

Ons comfortabele appartement ligt op slechts 70 meter van het strand en biedt alles wat u nodig heeft voor een ontspannen verblijf. Het appartement is gelegen in een rustig en idyllisch deel van het eiland, omgeven door prachtige natuur die uitnodigt tot rust en ontspanning. Het appartement is mooi ingericht, schoon en goed onderhouden. Het is ideaal voor gasten die een leuke tijd willen doorbrengen en het eiland en de omgeving willen verkennen. Er is gratis parkeergelegenheid aan de voorzijde van het appartement en het strand en restaurants zijn vlakbij.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Om de reservering te bevestigen is een aanbetaling van 30% van de totale huurprijs vereist (overschrijving). Het resterende bedrag dient voor aankomst per bankoverschrijving of contant bij aankomst te worden betaald, en is vereist voor de sleuteloverdracht. Inchecken vanaf 14°° en uitchecken is 10°°. Indien u later arriveert, verzoeken wij u dit tijdig aan ons door te geven.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
Er vindt geen restitutie plaats in geval van no-show of vroegtijdig vertrek.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 70 m
  • Strand: 70 m
  • Centrum: 2 km
  • winkel: 300 m
  • Restaurant: 300 m
  • Dokter: 2 km
  • Apotheek: 2 km
  • Bank: 1 km
  • Postkantoor: 2 km
  • Tankstation: 1.5 km
  • Busstation: 2 km
  • Vliegveld: 400 km
Soort strand
kiezelstenen,
Extra faciliteiten
Handdoeken en beddengoed zijn aanwezig in het appartement.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Beba
Opmerkingen
Erg goed 4/5
Waardering gasten gebaseerd op 1 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Karlsruhe,
Erg goed (4/5) Verbleven in A2+2, September 2022
Gewoon geweldig!!!

Wij zijn er nu twee keer geweest en vinden dit vakantieappartement ideaal voor 2 personen! De eigenaresse is erg vriendelijk en was altijd behulpzaam. Was ook in staat om ons een of twee tips te geven voor dingen om te doen. Het appartement is zeer schoon en goed uitgerust voor onze behoeften en ligt bijna aan het strand. Ons ontbijt op het kleine balkon was gewoonweg magisch. Vanuit het appartement kunt u met de auto snel vele bezienswaardigheden en stranden bereiken. Langs het strand wandelen om een broodje te halen, wie kan dat? Daar is het mogelijk.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Nachtleven, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het duits - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Beste Daniela,

Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden! Ik ben erg blij dat u genoten heeft van uw verblijf bij ons en dat het vakantieappartement aan uw verwachtingen voldeed. Fijn om te horen dat mijn tips je hebben geholpen en dat je het zo leuk vond om dichtbij het strand te zijn. Met vriendelijke groet, Mirjana

Mirjana Buterin
Spreekt:
Kroatisch, Duits,
De advertentie Appartement Beba heeft 332 keer bekeken sinds 01.07.2024.