Appartementen BonićVir - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 70 per nacht
Beschrijving van de woning

Moderne en functioneel ingerichte appartementen met alle benodigde apparatuur voor een perfecte gezinsvakantie; airconditioning, wasmachines, WIFI... Het huis met 2 afzonderlijke appartementen is gelegen in een groene oase met een tuin waar kinderen in de natuurlijke schaduw kunnen spelen. ze liggen niet op het strand en er is ook een plek voor een grill beschikbaar. Elk appartement bestaat uit twee slaapkamers, een woonkamer en een ruime badkamer. Elk appartement heeft een eigen parkeerplaats. Wij zijn gevestigd in een rustig deel van het eiland Vir, op 3 minuten lopen van het strand. Er is een supermarkt, bakker, supermarkt en geldautomaat in de buurt. Het centrum van Vira ligt op 3 km afstand, dus je hebt een auto nodig om er te komen. 's Avonds, als de zon en de hitte afnemen, biedt cetar Vira veel goed vermaak voor de allerkleinsten, maar ook voor ouderen die zich willen vermaken en dansen. Als u toch iets meer dan Vir wilt bezoeken, ligt de prachtige stad NIN op ongeveer 10 km afstand, en een van de mooiste steden, ZADAR, op ongeveer 20 km afstand. Boek daarom uw accommodatie en geniet van een kleurrijk en mooi vakantie.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
U maakt de reservering via het opgegeven contact, viber, whatsApp. Het bedrag van het voorschot bedraagt € 100,-, dit is tevens de bevestiging van de reservering. De aankomsttijd is na 14.00 uur en de vertrektijd is om 10.00 uur.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
Bij annulering van de reservering betalen wij het voorschot niet terug.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 200 m
  • Strand: 200 m
  • Centrum: 2 km
  • winkel: 100 m
  • Restaurant: 50 m
  • Dokter: 2 km
  • Apotheek: 2 km
  • Postkantoor: 2 km
  • Tankstation: 1 km
  • Busstation: 3 km
  • Casino: 800 m
Soort strand
Zand, kiezelstenen,
Extra faciliteiten
Bij ons wacht u een welkomstdrankje en een klein cadeautje, dat u zal herinneren aan de mooie zomerdagen op het eiland Vir.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Bonić
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 7 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Vinica,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4+1, Augustus 2024
Uitstekend

Het appartement zelf biedt alles wat u nodig heeft, airconditioning, keuken, vaatwasser en wasruimte.... Het appartement is netjes, schoon en in het echt nog mooier dan op de foto's. Ben er al 2 keer geweest, zowel onder als boven, beide perfect De eigenaren zijn altijd vriendelijk en bereid om te praten. Aan te bevelen

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Ljubljana ,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4+1, Augustus 2024
Tevreden gasten

Zeer mooi, schoon en modern appartement, op een goede locatie. De eigenaren zijn vriendelijk en gastvrij! Alle aanbevelingen.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Nachtleven, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen, Mensen met een handicap,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Karlovac,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4+1, Juli 2024
5/5

Mooi, uitgerust en schoon appartement. Gastvrije en vriendelijke eigenaren. De locatie van het appartement is geweldig, het strand is heel dichtbij. Alle aanbevelingen.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Nachtleven, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Toon alle beoordelingen
Anela Bonić
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
De advertentie Appartementen Bonić heeft 3094 keer bekeken sinds 12.06.2024.