Appartementen Number OneVir - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 65 per nacht
Beschrijving van de woning

Onze appartementen Vir bevinden zich op een uitzonderlijke locatie, op slechts een steenworp afstand van een prachtig strand dat een rustige en ontspannen vakantie aan de Adriatische Zee biedt. De moderne architectuur van het gebouw biedt een prachtig uitzicht op de omgeving en de zee en zorgt voor een gevoel van verbondenheid met de natuur. Elk van onze appartementen op het eiland Vir is ruim en elegant ingericht, met de nadruk op comfort en esthetiek. Onze Otok Vir-appartementen hebben een volledig uitgeruste keuken waarmee u uw eigen maaltijden kunt bereiden als u de lokale culinaire mogelijkheden wilt verkennen. De slaapkamers zijn ruim en comfortabel, uitgerust met kwaliteitsbedden en beddengoed om een goede nachtrust te garanderen na een lange dag het eiland verkend te hebben. Een moderne badkamer met douche zorgt ervoor dat u zich kunt opfrissen na een zonnige dag op het strand. Ze zijn tevens uitgerust met airconditioning, vaatwasser, magnetron, koffiezetapparaat, flatscreen-tv, draadloos internet en parkeerplaats.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Bij ons is het mogelijk om met pin en contant te betalen. Bij het maken van een reservering is een aanbetaling van 30% vereist. Inchecken: 14:00 uur Uitchecken: 08:00 uur - 10:00 uur
Inlusief niet Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
Bij het annuleren van de reservering vindt geen restitutie van het voorschot plaats.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 400 m
  • Strand: 400 m
  • Centrum: 300 m
  • winkel: 100 m
  • Restaurant: 300 m
  • Dokter: 200 m
  • Apotheek: 500 m
  • Postkantoor: 700 m
  • Busstation: 900 m
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Het hoogtepunt van onze Queen suite appartementen op het eiland Vir is zonder twijfel de jacuzzi op het ruime privéterras. Deze hottub biedt u volledige ontspanning en verwennerij terwijl u kunt genieten van een massage in warm water met uitzicht op het prachtige uitzicht op de zee of het omliggende landschap. Het resort beschikt over een receptie waar het personeel 24 uur per dag beschikbaar is voor alle vragen en hulp die u nodig heeft. Ik kan boottochten naar nabijgelegen eilanden en parken boeken, avontuurlijke voertuigen en boten huren en de beste restaurants in de omgeving aanbevelen.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Number One
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Patricija Geč
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Sloveens,
De advertentie Appartementen Number One heeft 1961 keer bekeken sinds 19.06.2024.