Appartement Brazzo City Tour SuiteZadar - De regio van Zadar

prijs vanaf € 40 per nacht
Beschrijving van de woning

Deze accommodatie is zo ingericht dat wij ons er zelf prettig en veilig in zouden voelen! Het ligt op slechts tien minuten lopen van het stadscentrum, op slechts 200 meter van een groot sportcentrum. Dit maakt hem geschikt voor iedereen die ook op vakantie actief wil blijven. Grote winkelcentra Lidl en Kaufland liggen op loopafstand. Het appartement heeft alles wat u nodig heeft voor een ontspannen vakantie in het prachtige Zadar. U kunt de hoofdpijn vergeten die wordt veroorzaakt door het zoeken naar een parkeerplaats in een stedelijke omgeving zoals Zadar; het appartement beschikt over een eigen parkeerplaats op slechts drie meter van uw raam, zodat u uw blikken huisdier altijd in de gaten heeft. Ontspan in een comfortabele ruimte, maak een wandeling naar de stad of ga sporten op een van de vele sportvelden van het Višnjik Centrum, die u in één minuut bereikt. Ren het appartement uit, word moe op de moderne baan en ren naar de douche in je appartement! Welkom in Zadar!

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Om de reservering te bevestigen is een aanbetaling van 30% van het totaalbedrag vereist. De rest wordt contant betaald bij aankomst in het appartement. Voor degene voor wie contante betalingen tot het verleden behoren, u kunt uiteraard het gehele bedrag direct op de rekening storten.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
Bij annulering één maand voor de reis wordt het voorschot teruggestort op de rekening.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 1.6 km
  • Strand: 3 km
  • Centrum: 1.5 km
  • winkel: 100 m
  • Restaurant: 400 m
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Brazzo City Tour Suite
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Braco Hrvoje Ljubičić
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits,
Meer informatie over de verhuurder

Geboren en getogen in Nin, ben ik een toeristische communicator van beroep. Naast Kroatisch spreek ik Duits en Engels! Met heel mijn hart wil ik uw gastheer zijn en tot uw dienst staan tijdens uw droomvakantie.

De advertentie Appartement Brazzo City Tour Suite heeft 1469 keer bekeken sinds 28.07.2024.