Appartementen Vitas Zaton (Zadar) - De regio van Zadar

prijs vanaf € 70 per nacht
Beschrijving van de woning

Vitas Apartments ligt naast het stadsstrand Jaz, dat zich uitstrekt langs de gehele boulevard in Zaton. Ze zijn uitgerust met nieuw en modern meubilair. Zaton is de juiste plek voor een onvergetelijke familievakantie. Stranden voor de allerkleinsten met kleine baaien, ondiepe wateren en eindeloze spelletjes in het zand. En voor de oudere diepere delen van het strand een plek om te zonnen of een goed boek te lezen in de schaduw van een parasol. Het strand in Zaton heeft een blauwe vlag, een onderscheiding voor de netheid en helderheid van de zee. Er zijn parasols en ligbedden op het strand, evenals douches, en aan het strand zelf zijn verschillende cafés, restaurants en een kinderpark. Dit appartement met uitzicht op de zee en de tuin biedt gratis WiFi. Het appartement beschikt over familiekamers. Alle accommodaties van dit appartementencomplex zijn uitgerust met airconditioning, een zithoek, een flatscreen-tv met kabelzenders, een keuken, een eethoek en een eigen badkamer met een haardroger, een douche en gratis toiletartikelen. Ook zijn er een vaatwasser, oven en magnetron aanwezig.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Er wordt na de reservering een voorschot betaald, 20% van het bedrag, de rest wordt 2 weken voor betreden van de accommodatie betaald. Indien de reservering korter dan 2 weken voor aankomst wordt gemaakt, dan wordt het gehele bedrag betaald. Facturen en reserveringsbevestigingen worden aan de gasten verstrekt.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
Vanaf 2 weken voor aankomst is het mogelijk om het voorschot terug te krijgen, daarna vindt er geen teruggave van het voorschot plaats.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 70 m
  • Strand: 70 m
  • Centrum: 400 m
  • winkel: 1.2 km
  • Restaurant: 20 m
  • Apotheek: 1 km
  • Tankstation: 1 km
Soort strand
Zand,
Extra faciliteiten
Onze gasten ontvangen cosmetische producten, koffie en thee.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Vitas
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Petra Bartoluci
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
De advertentie Appartementen Vitas heeft 686 keer bekeken sinds 27.08.2024.